2777
2789
عنوان

اگر قلیون میکشین میشه بیاین

565 بازدید | 34 پست

دوستایی که قلیون  میکشین چند تا سوال دارم 

اول اینکه چقدر قلیون بکشیم ضرر داره ؟ مثلا هفته ای یک بار  ضرر داره یا نه؟

دوم اینکه چیکار کنیم ضررش کمتر بشه ؟ راسته میگن اگر عرق نعناع بریزیم برای ریه خوبه؟  

سوم چ طعمایی خوبه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیکشم اما قلیون استفاده نشده زو بجای تب عرق نعنا و گلاب بریزی بدون ذغال و دود برای ریه خوبه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

اگه نگران ضرری که نکش خواهر من 😄

من کاری به ضررش ندارم والا، گاهی اوقات از خستگی زیاد نمی دونم چیکار کنم شوهرم قلیون میاره میشینیم میکشیم، البته فقط با شوهرم میکشم، با کسی دیگه خوشم نمیاد

دخانیات هم مقدارش ضرر داره هیچ استثنایی وجود نداره طبق تحقیقات یک نخ سیگار حدود ۵ دقیقه از عمر شما کم می‌کنه حالا هر سر قلیون معادل ۸۰ نخ سیگاره و هرچی هم اضافه کنید تاثیر مخربش رو کم نمیکنه خودتون رو گول نزنید

من خاله کوچیکم قلیون میکشید کل فامیل نهی میکردن ولی ادا روشن فکرا رو در میورد و الان سرطان ریه داره

نمیدونم چی میکشید و چند بار، ولی آدم عاقل سمت این کارا نمیره

عرق نعنا من خودمم دوران کرونا کشیدم ولی گلوم میسوخت خلاصه ولش کردم ولی در کل خوبه

من معلم هستم... بال های قلم و تخته سیاه رمز پرواز مرا می‌دانند... سرزمین کلمات تحت فرمان منست

ضرر داره به هر حال . با چیزی نمیشه ضررش رو کم کرد .

والا طبق چیزی که دیدم اکثر خانوما طعم شب های مسکو و لاو رو دوست دارن ولی خودم با این دو تا حال نمیکنم . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دخانیات هم مقدارش ضرر داره هیچ استثنایی وجود نداره طبق تحقیقات یک نخ سیگار حدود ۵ دقیقه از عمر شما ک ...

اگر این تحقیقات درست بود این همه پیرمرد و آدمای قدیمی که سیگار میکشن زنده نبودن