2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچبک دارن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر تغییر ارتفاع ،یکم گوشش ناراحته که این کار رو میکنه . من خودم یک قاشق دیفن هیدرامین ساده میدم یا بزارین رو شونه یکم اروم راهش ببر تا خوابش بکیره ،یکم دست و پاش رو ماساژ بده ،یکم مدرا کن چاره ای نیس

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
به خاطر تغییر ارتفاع ،یکم گوشش ناراحته که این کار رو میکنه . من خودم یک قاشق دیفن هیدرامین ساده میدم ...

میزارم بغلم بدتر میشه اصلن نمیدونم چرا اینجور شده انقدر خونه شبا خوب میخوابید من‌ اشتباه کردم دارو با خودم نیاوردم خوبم نمیتونه حرف بزنه نمیفهمم چی میگه

بله هزیزم طبیعیه جاش عوض شده رفتار شما که نمیدونید و شبمون جایی میرید غیرطبیعیه

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

میزارم بغلم بدتر میشه اصلن نمیدونم چرا اینجور شده انقدر خونه شبا خوب میخوابید من‌ اشتباه کردم دارو ب ...

نگران نباش ،پسرمن جیغ میزد طوری که همه چراغا رو روسن کردن و بیدارشدن . الانم چیزی نیس ببین تو چه وضعیتی ارومتره همونکار رو بکن ولی همیشه یکسری داروی اصلی همراهت باشه . یک شربت سرماخوردگی ،یک گریپ میکسچر ،یک دیفن ساده ،استا مینوفن . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭