2777
2789
عنوان

تا حالا به کدوم شهرها سفر کردی ⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 86 پست
عزیزم ابش ک قابل خوردن نیس باید اب معدنی میل میکردین یا اب تصفیه شده ک خود مردم اونجا میخورن

نه غذا پخته بودن طعم خاک میداد آب خوردن آب معدنی می خوردم

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
4 نفر همون صفحه اول گفتن البته من اصفهان اومدم خیلی سال پیش و دوسش دارم

بالاتر ببینین گفتم ...

اصفهان از لحاظ آب و هوا و گردشگری و... عالیه ...

ولی امان از بعضی از آدماش...خودمم نصف همشهریامو گردن نمیگیرم

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یزد که برای درمان خیلیا راضی هستن اتفاقا از شهرهای دیگه زیاد میان

امكانات داشتن با چيزي ك شما ميگيد متفاوت هست.

عرض كردم براي ما ك از تهران ميريم

و وفور خدمات پزشكي هست بقيه شهرا كمبود دارن

💕

من خودم لهجه اصفهانو ندارم یه معلم داریم لامصب لهجه غلیظی داره ...هر وقت حرف میزنه من یه دور عاشق می ...

آره دیدی یه طوری کتابو با لهجه میخونن انگار خودشون با قلم خودشون نوشتن کلا آدم حظ میکنه بشینه گوش کنه 

آره دیدی یه طوری کتابو با لهجه میخونن انگار خودشون با قلم خودشون نوشتن کلا آدم حظ میکنه بشینه گوش کن ...

همیشه دلم میخواست لهجه اصفهانو داشته باشم ولی فقط (ای آدم خود ککه پندار)رو میتونم درس بگم🥲

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

به جز مردمش کلا شهر با صفایی نیست کوچه خیابوناش دلگیر بود معماری یزد به دلم نمیشینه کلا میراث فرهنگی ...

دلم گرفت 

من اصالتا یزدی ام 

خب بالاخره هر جایی جذابیت های خودشو داره 

شهر های شمالی خوش آب و هوان و سرسبزن 

جاهای کویری هم ، جاهای قشنگ خودشو داره 

شب نشینی زیر آسمان پر ستاره...

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
دلم گرفت من اصالتا یزدی ام خب بالاخره هر جایی جذابیت های خودشو داره شهر های شمالی خوش آب و هوان و سر ...

گفتم که مردمانش خوبن و دلنشین ولی خب به نظرم حال و هواش هیجان نداشت تازه ما تو ایام عید رفته بودیم

گفتم که مردمانش خوبن و دلنشین ولی خب به نظرم حال و هواش هیجان نداشت تازه ما تو ایام عید رفته بودیم

درسته 

خدا رو چه دیدی..  شاید از جایی که فکرشو نمیکنی  جوری کارات ردیف شه  که اندازه ی همه ی روزای زندگیت  شاد بشی...
همیشه دلم میخواست لهجه اصفهانو داشته باشم ولی فقط (ای آدم خود ککه پندار)رو میتونم درس بگم🥲

مگه میشه بلد نباشی اصلا لهجه اصفهانی یه طوریه چند روز اونجا باشی لهجه میگیری ناخودآگاه 

مگه میشه بلد نباشی اصلا لهجه اصفهانی یه طوریه چند روز اونجا باشی لهجه میگیری ناخودآگاه

من لهجه شهرضا رو دارم