2777
2789
ایرادش این بود که دل چند نفرباز میشد بایدهمش خیانت بخونن وذهنمون رابه گندبکشن

اره بخدا من تو جامعه ی نینی سایت خیلی بد بین شدم چیزایی که تو خانواده و اطرافیان ابدا ندیدم اینجا هست یعنی تو این عصر کسی زنو کتک بزنه!! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم😅😅ببوسش بعد بزنش ک بخابه😅😂😊

تازه الان خواب رفت

شبنم آچارتو دید ترسید بچم گرفت خوابید😊☺😊

قربونت عزیزم😍😍

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
اسمتونو نتونستم بخونم  عزیزم چه نینی با انرژیی

معظم عزیزم😍

الان رفت لالا😅

چند شبه که خواب درستی ندارم😐

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
نه مردا همشون دسته گلن.اینا همش کار دوشمنان دروغگو هست    

بخدا من کتک زدن تا حالا ندیدم دوره ی مامانبزرگم  ازون وقت بوده برام تعریف کردن ولی الان نه   

من دفاع ازشون نکردم که 

بخدا من کتک زدن تا حالا ندیدم دوره ی مامانبزرگم  ازون وقت بوده برام تعریف کردن ولی الان نه &nbs ...

متوجه شدم منم به شوخی گفتم.همه جور ادمی پیدا میشه خود ما یه چیزایی رو به چشم دیدیم که یکی برامون تعریف کنه باورمون نمیشه.ولی اینجا راست و دروغ رو نمیشه فهمید برای همین اکثرا جبهه میگیرن

یا للعجب!
اره بخدا من تو جامعه ی نینی سایت خیلی بد بین شدم چیزایی که تو خانواده و اطرافیان ابدا ندیدم اینجا هس ...

همه چیز ممکنه عزیزم ولی  اون تاپیک هم باعث شادی اعضابود  شایدبعضی خاطره ها زننده بود که خود کاربرا باید رعایت میکردن ولی خیلیاش ایرادی نداشت

جدی خدا کنه اینطور باشه. من همین الان داشتم میگفتم به جا اینکه زار زار گریه بیام این تاپیکو بخونم دل ...

واقعا. منم همینطور. تعجب کردم. بعضی ها جنبه ی هیچی ندارن انگار

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.