دکتر مبگغت از شروع پربود یک سال زمان طلایی هست که کارهایی که برای افزایش قد میتونه انجام بده را انجام بده مثل ورزشها نمیدونم حالا شاید بارفیکس و بسکتبال و اینا باشن میگفت اون یک سال تایم خیلی مهم و طلاییه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله، من بردم دکتر و گفتند مشکلی نیست و دارو نیاز نیست. گفتند اگر علائم بلوغ را در دختر زیر ٨ سال و پسر زیر ٩ سال ببینیم، بلوغ زودرس هست. در غیر این صورت طبیعی هست. البته من ایران زندگی نمی کنم و کلا پزشکهای اینجا زیاد طرفدار دارو نیستند و ترجیح میدن در روند طبیعی پریود تداخلی ایجاد نشه.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
[QUOTE=365534292]بله، من بردم دکتر و گفتند مشکلی نیست و دارو نیاز نیست. گفتند اگر علائم بلوغ را در د ...
اطلاع دقیقی ندارم در این مورد. فقط می دونم اگر بلوغ زودرس نباشه، هیچ درمانی انجام نمیدن. در مورد دخترم که ١١ ساله بود، گفتند نرمال هست و نیاز به درمان نداره. هر چند از نظر من زود بود، چون پریود خودم ١٤ سالگی بود. ولی ظاهرا سن شروع پریود به خاطر تغذیه بهتر پائين اومده.
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم