2777
2789
عنوان

بنظر شما من میتونم؟

140 بازدید | 15 پست

بنظر شما من میتونم با یه بچه 5 ماهه از الان شروع کنم برا کنکور سال بعد دندونپزشکی قبول شم؟با توجه به اینکه رشتم ریاضی بوده و الان 27 سالمه و خیلی فاصله افتاده

کسی هم ندارم کمکم کنه دخترمو نگه داره

ولی درسم دوران دبیرستان خیلی خوب بود

الان همش میترسم نکنه الکی وقتمو هدر میدم؟😳😳😳

شمارو‌نمیدونم.اما خودم باتوجه به بچه داری و خستگیا و وقت سر خاروندن نداشتنا 😁 حتی یه کتاب داستان ۴ برگی هم نتونستم بخونم😁😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همش نگرانم نکنه نصفه نیمه جا بزنم یا از عهدش بر نیام

فکراتو کامل بکن و تصمیم بگیر.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
ببین اگه خدا یه چیزی رو تو دلت انداخته..یعنی توانایی رسیدن به اون رو تو تو دیده! امتحانش کن!اگه نشد ...

اره درست میگی

نمیدونم چرا بعضی وقتا اینقد میترسم

از شکست میترسم

تو زنذگیم شکستای زیادی داشتم از بیشتر شدنش میترسم

عزیزم درکت میکنم خیلی حس بدیه

ولي كم نمياريم تلاشمونو ميكنيم چطور بقيه تونستن دندان پزشك بشن منو تو نميتونيم 

تلاشمونو ميكنيم تا آخرش ان شاالله خدا هم كمكمون ميكنه 

آخرش كاري ميكنيم دندان پزشكي جلومون زانو بزنه 😎😍

ولي كم نمياريم تلاشمونو ميكنيم چطور بقيه تونستن دندان پزشك بشن منو تو نميتونيم  تلاشمونو ميكني ...

ایول عالی بود

ما میتونیم حتما موفق میشیم

میدونی من اگه قبول شم جواب خیلی از چراهای زندگیمو میگیرم...