2777
2789
عنوان

بچه فامیل میگه گشنمه😐🤦🏻‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم مرغ رو اپ در کن ،برش بده ،کنارش هم یکم خیار و گوجه بزار ،یک تیکه نون هم بزار😂

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

تخم مرغ بد نیست اگه بدم بهشون؟

نه چرا بد باشه

می تونی تخم مرغا رو تو کاسه هم بزنی،اگر داری یه کم پودر سیر بزنی و نمک و فلفل و آویشن بعد تو روغن قشنگ دوطرفشو سرخ کن بعدم با سس یه کم تزیین کن بده بچه ها بخورت

طعکش شبیه فست فود میشه برای بچه ها

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

حالا مامانم ی ساعت منو خونه خالم و عمم میخواست بفرسته ی مشما خوراکی میزاشت برام😐

ایناهم هر دفعه اومدن همینطور بوده

کلی خوراکی آوردن با خودشون

این دفعه اصلا شرایط فرق داره

تاپیک قبلی نوشتم🥲💔