2777
2789

چند شبه خواب میبینم یه بلایی سره دختر عموم امد یا گمشده یا تصادف کرده بعد توی خواب همه میای با من دعوا میکنن منی ک از هیچی خبر ندارم بعد رابطمم با دختر عموم زیاد جالب نیست نه صمیمی هستیم نه با هم بدیم تعبیرش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه تو فامیل یا خانوادتون دعوا بشه یا یه بحث نمی‌دونم یه همچین چیزی...بهتره دخالت نکنی هیچی نگی بهتره خواب یه نشونه اس که از قبل بهت گفته شده 

کاری که گفتم رو بکن..اصلاااا دنبال دعوا نباش بحث نکن 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

ممکنه تو فامیل یا خانوادتون دعوا بشه یا یه بحث نمی‌دونم یه همچین چیزی...بهتره دخالت نکنی هیچی نگی به ...

اخه من همینجوریشم بی حاشیه ترین ادم توی فامیلم ک اصلا توی حتی غیبت ها هم شرکت نمیکنم چه برسه ب دعوا اخه چرا همچین خوابی دیدم

اهمیتی نداره

تعبیر هم نداره

صرفا چون باهاش خوب نیستی این خوابها از ناخودآگاهت منشا میگیره

چرا با دختر عموت خوب نیستی؟

دختر برادرشوهر من هم یه مدتیه با دخترم اصلا گرم نمیگیره و مثل کسایی که قهرن برخورد میکنه

من برای دخترم همه چی میخرم و همیشه همه چیزش درجه ۱ هست بهترین مدرسه و کلاسها رو میره و... من میگم احتمالا حسادت میکنه به دخترم🤔

اما دخترم باهاش بد نیست براش هدیه میگیره و همیشه هم دلخور میشه میگه این چرا اینجوری شده اخلاقش😐

اون سه سال از دخترم بزرگتره.

اهمیتی ندارهتعبیر هم ندارهصرفا چون باهاش خوب نیستی این خوابها از ناخودآگاهت منشا میگیرهچرا با دختر ع ...

اینم میتونه باشه 

نمیدونم واقعا اون بود ک یهو باهام بد شد یعنی تقریبا صمیمی بودیم ولی یهو عوض شد

اینم میتونه باشه نمیدونم واقعا اون بود ک یهو باهام بد شد یعنی تقریبا صمیمی بودیم ولی یهو عوض شد

خب شما هم مثل دختر منی پس

دخترم اصلا انگشت به دهن مونده.هفته پیش خونه شون دعوت بودیم یه کلمه حرف با دخترم نزد تازه دخترم یه لباس هم براش خریده بود هدیه بهش داد خیلی زشت بود رفتارش تازه بزرگتر از دخترم هم هست

خب شما هم مثل دختر منی پسدخترم اصلا انگشت به دهن مونده.هفته پیش خونه شون دعوت بودیم یه کلمه حرف با د ...

عجب نمیدونم والا یا از حسادته یا تازه دوران نوجونیشه نمیخواد با کوچیکتر از خودش دوستیی داشته باشه