2777
2789

توی ۸ نه سال خیلی دیره 

خب اگه مشکلی داشت زودتر میفهمیدید

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه شاگرد اوتیسم دارم خفیفه بدش میاد بغلش کنن خیلی ارتباط برقرار نمیکنه زنگ تفریحا تو کلاس میمونه با بقیه بچه ها خیلی کم ارتباط میگیره

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

قبلا تاپیک زده بودم واسه این موضوع که دختر خواهرمو حس میکنم اوتیسم خفیف داره ولی خب به خود خواهرم چیزی نگفتم چون مطمئن نیستم

دختر خواهرم الان هفتمه علائمش اینطوریه که همش آهنگ های تکراری گوش میده کتابای تکراری میخونه پلاک ماشینا رو همش میخونه درسش خوبه ولی دوستای زیادی نداره گاهی کف دستاشو سریع میزنه به هم انگار که بخواد خودشو آروم کنه و اینکه کلا تنهایی رو خیلی ترجیح میده همش هم استرس داره

قبلا تاپیک زده بودم واسه این موضوع که دختر خواهرمو حس میکنم اوتیسم خفیف داره ولی خب به خود خواهرم چی ...

خیلی هم کم حرفه معمولا تا باهاش حرف نزنیم حرف نمیزنه البته با افراد خیلی آشنا اینطوری نیست بیشتر جمع هایی کع زیاد آشنا نیستن اینطورا