2777
2789

ارزششو داره💟🌸

خیلیا دلاشون شاد میشه و غصه هارو فراموش میکنن...

خیلیا مدیران نی نی سایت رو برای ایجاد فضایی برای التیام درداشون با خوندن خاطرات مفرح دعای خیر میکنند...

خیلیا که اواسط خوندن بودن و ناگهان تاپیک حذف شد احترامشون حفظ میشه...

خیلیا از نی نی سایت راضی می مونن...

🌸            🌸            🌸

ما خاطراتو میخوایم یالا،یالا یالا یالا😀😀😀😀😀 دوستان با آهنگ بخونین😁😁😁

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ میلیون بازدید کننده😑😑😑😑

از کجا اومدن حالا؟

تکرار کنم سوالمو شاید اینجا جواب بدین

تاپیک چی بود؟ علمی آموزشی؟ پای مرگ‌و زندگی کسی وسطه؟ مساله آبروی کسیه؟ چی هس که انقد تاپیک زدن براش!

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

فراموش کردی قفل بزنی 

خواهشا بچه بازی در نیارید نی نی یار ها خصوصی میتونید بهشون پیام بدید 

جو سایت رو هم متشنج نکنید با تشکر 

البته من مخالف اون تاپیک نبودم خودمم خاطره گذاشتم ولی مخالف این کار هستم

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید
یالا رو چطور با اهنگ بخونیم😆

یالا اولو جدا بخون با آهنگ بعد اون ۳تای دیگه رو پشت سر هم بخون😂😂😂😂

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜
۳ میلیون بازدید کننده😑😑😑😑 از کجا اومدن حالا؟ تکرار کنم سوالمو شاید اینجا جواب بدین تاپیک چی ب ...

نه بابا هیچکدوم نبود. دو ماه جزو پربازدیدا بود الان برداشتن جای خالیش اذیتشون کرده

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤