2777
2789
عنوان

کسی که بهتون ظلم بزرگی کرده چی شد

223 بازدید | 22 پست

ظلم منظورم بردن آبرو و … هست. چیزی که نشه با مال و معذرت خواهی جبران کرد . ظلمی که آیندتونو و مسیر زندگی تونو عوض کرد و میدونید که اون طرف خطا کاره 

تونستید ببخشینش تا خودتون آروم بشین؟ یا خدا با عدالتش براتون جبران کرد 😔

🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی بهم تهمت زد و زندگیم تقریبا تا مرز طلاق پیش رفت به یه سال نکشیده دومادش زد دخترشو کشت، خوشحال نشدم 

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

کسی ک باهاش مجردی دوست بودم برا ازدواج خانوادم فهمیدن خیلی بهم بدگذشت اما نیومد جلو من ازدواج کردم با ی کس دیگ دو سه ماه بعد گفتن خیلی بد تصادف کرده خودش به یکی گفته بود بهم بگن که ببخشمش بخاطر من اون بلا سرش اومد اما من هیچوقت نمیبخشمش

مممممم

اگه خیلی تشنه‌‌ی انتقامی میتونی ابن کارو بکنی و تبعاتش هم بپذیری اگر هم نه که فراموش کن تا آرامش داشته باشی، منتظر کارما و اینجور چیزا هم نباش چون همیشه هم اتفاق نمیفته

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

چجوری بخشیدی ؟ من فراموشم نمیشه اصلا نمیتونم

نمی بخشیدم چیکار می‌کرد؟

هیچی باز به زندگیش ادامه می‌داد 

ولی قبل از اینکه ببخشمش 

همش اینور میرفتم اونور میرفتم 

یادش می‌افتادم 

بغض تو گلوم سنگینی می‌کرد 

یه شب گفتم

خدایا من بخشیدمش 

ولی تو نبخش

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
چه قلب بزرگی داری که میگی خوشحال نشدم .

خب چون دخترش گناهی نداشت از طرف دیگه هم اون شوهر سابقم خودش کلی خورده شیشه داشت همون بهتر که جدا شدم ازش 

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍