2821
2789
عنوان

شوهر پرحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 7470 بازدید | 94 پست
مگه مرد پر حرف هم وجود داره؟ والا شوهر من سایلنته کلا 😢 فقط یبار از مسافرت برمیگشتیم یه مسافت طولان ...

مگه داریم من که شوهر مازپرحرفی دیونم کرده ازیه طرف شوهرم سرما می خوره ازیه طرف بچه😑😑😪

شوهرم موقع عصبانیت اونقد حرف میزنه که دلم میخاد خودکشی کنم ولی موقع عادی معمولی زیاد حرف نمیزنه

شوهر منم همینه. یه موقع میبینی ۴۵ دقیقه داره حرف میزنه و تو کلا میگی‌ آره. و ترجیح میدی هیچ جمله ای نمی کلا. چون فقط بیشتر میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بعضي وقتا تند حرف زدنش مشكل نيست موضوعاتش مهمه همششش چرررت

دقیقا مشگل همینه. من فکر میکنم افکارشوناز درون پرشون هست و فقط دارن انرژی منفی درونی رو بیرون می ریزن و هدفی از صحبت هاشون وجود نداره

من یه رل داشتم وراج هرزه عرعر خرافاتی تنه لش پوچ از این پسر پخ های لوس ننر گوز که تا حالا کاز عملی نکردن درست درمون پای کار وای نستادن با زن عن بدذات هرزه پوچشون تر میزنن به اعصاب فک کن یه زن ج.نده کونی با شوهر گهش بیاد گند بزنن خرابکار دهاتی بازی خاله زنک بازی  هی برای این شایعه بسازیم برای اون شایعه بسازیم اینو اذیت کنیم اون اذیت کنیم شعار میدیم ولی فقط دروغ دغل حقه عرعر میزنیم تنبل تنه لش پخمه نفهم گوز عشق شوهرم اومدم شو کنم عاشق زن گرفتنم اومدم زن بگیرم هرزه تنه لش دهاتی

بچه ها زمونه عوض شده فک کنم مردم جو گرفته اشون هرکاری کنیم بالا بریم پایین تنه لش های لج باز گه بهتر دهن عنشون ببندن با اون ج.نده های بدذات شون عین کوراب توییتی کثافت خدایا چرا کسی نمیاد منو از دست این عن فحاش موذی رذل نجات بده این کیههیهههه هرزه بدذات ظالم کجاش جذاب مست معتاد هرزه گه  فقظ دروغ دغل حقه بازی هرزه وراج بخ نظر داره هیز بدذات متاهل وحشی حیوون