دخترم شش سالشه چند روزی هست دلش درد میکنه و ترشحات زرد و یکبارم قهوه ای خیلی خیلی کمرنگ داشت،بردم دکتر اطفال گفت شاید میخواد پریود شه،براش عکس و آزمایش نوشته،دارم سکته میکنم از ناراحتی،دیشب تا حالا زندگی نکردم از غصه،هرکس تجربه ای داره بیاد
گناه داره حتما ببرش تا دکتر براش امپول بزنه پریود نشه حتما ببرش زیر نظر دکتر چون قدشم گناه داره اگ پریود بشه دیگ رشد انچنانی نمیکنه من خودم ۱۲ سالم بود پریود شدم ولی بازم برام زودبود ۱۴خوبه برا پریود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب این سرعت ک پری نمیشه نشونه های دیگه نداره مثل رشدسینه موهای زائد بدن چاق هست دخترتون
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
کلا این دوران زود پریود میشنمن خودم کلاس پنجم شدم و قدم الن ۱۵۵عهولی ۹ یا ۶ دیگه خیلییی زوده
منم قدم مثل شماست خیلی بدم میاد کاش ۱۶۵ بودم حداقل ولی الان مثل قبل نیست زیر نظر دکتر غدد تا ۲۰ قد با دارو مکمل بلند میکنن دختر خاله منم ۹ سالگی شد کلا دخترا از ۷ باید زیر نظر متخصص غدد باشن برا پریود
من دخترم لز۸سالگی یکم علایم داشت من بوی عرق الان ۹سال ۹ماهه هست موهای زائد ویکم سینه هاش رشدکرده بردم دکارگفت بزارروندطبیعی پیش بره زودرس نیست گفت خودت چندسال شدی گفتم۱۱گفت اینم مثل شماس قدم۱۶۰هست