2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 17303 بازدید | 422 پست
حالا زیاد بلند نیستم همه تقریبا تو همین قدن

میانگین دخترای ایران فکر کنم ب ۱۶۴ نرسه

با اینکه سمت ما قد بلندن همه

من توی خیابون از ۹۵ درصد دخترا بلندم

بقیه شون تک و توک هم قد خودم دیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جز قد توانایی و استعدادی هم دارید که برای به دست اوردنش حس مثبت و خوب داشته باشین و اعتماد ب نفس بگیرید؟؟ 

من کسی و هیچ وقت نمی کوبم ولی حجم از توهین شما به بیستر خانما ک قدشون کوتاه تر اصلا برام جالب نبود انگار عقده دیده شدن داری

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اوه من ۱۶۵ ام تو فامیل ما بمن میگن ماشاالله😂🍒

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

من 173 ام اما دوست داشتم تو پر باشم که نیستم و لاغرم 

اما تا به حال اینجوری کسی تعریف نکرده از قدم شاید یکی دوبار 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین من خودم قدم کوتاه نیست که فکر کنی از سر حسادت میگم. 

ولی سعی کن تو زندگی اعتماد بنفس ات رو در بند ویژگی های ظاهری ات قرار ندی. به چیزای پایدار تری تکیه کن. اعتماد بنفس به خاطر قد یه مقدار بچه گونه است.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

خوبه 😂

من قدم بلند نیست ولی هرجا میرم ازم تعریف میکنن و اینکه چه قد بلند باشی چه قد کوتاه ربطی به این ندارها که پسر جرعت نمیکنه بیاد جلو بیشتر به شخصیت و چهرت ربط داره گلم

من خودم قد بلند دوست دارم 

منم قدم 170واقعیت آره ظاهر آدم واقعاً جذاب تر می‌کنه 

دم خدای مهربونم وژنی که از مادرم به ارث بردم گرم

من نقشی نداشتم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی