2777
2789

سلام.من در روزهای 14 15 16 پریودی ترشح و درد زیر دل داشتم ولی کیت روز 18 پری مثبت شد.چه کنم؟.به کدومش باید اعتماد کنم؟سیکلم همیشه 28 روزه بوده که از زمان اقدام بهم ریخته.

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

عزیزم منم ترشحاتم روز نهم بود کیت چهارده مثبت شد اقدام کردم و باردار شدم روز ۱۱ رفتم سونو هنوز آزاد نشده بود

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ترشحاتم روز نهم بود کیت چهارده مثبت شد اقدام کردم و باردار شدم روز ۱۱ رفتم سونو هنوز آزاد ...

وای خدا رو شکر.خیلی تو فکرش بودم.یعنی میشه خدا بخواد منم همین ماه باردار بشم...

منم ۲۸ روزه است. روز ۱۴ تقریبا پررنگ بود. ولی  روز ۱۶ تا ۱۸ پررنگ باقی مونده بود.  یکی از ...

اره ممکنه چند روز مثبت باشه ولی اولین روز حسابه.شما باردار شدید با توجه به کیت؟

اره ممکنه چند روز مثبت باشه ولی اولین روز حسابه.شما باردار شدید با توجه به کیت؟

هنوز یکی دو  روز مونده به موعد پری. ان شاالله که خدا بخواد این ماه باردار باشم.   

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
هنوز یکی دو  روز مونده به موعد پری. ان شاالله که خدا بخواد این ماه باردار باشم.  

ایشالا که هممون همین ماه باردار بشیم.شما چند ماه اقدامی؟؟؟؟من بعد از 7 سال این ماه اقدام کردم تازه.برام دعا کنید

ایشالا که هممون همین ماه باردار بشیم.شما چند ماه اقدامی؟؟؟؟من بعد از 7 سال این ماه اقدام کردم تازه.ب ...

ان شاالله. 

ان شاالله که باردار هستی گلم‌ 

من سه ماهه اقدامم. 

ان شاالله.  ان شاالله که باردار هستی گلم‌  من سه ماهه اقدامم.

به امید خدا.ممنون عزیزم🌹🌹.من کارای پسر دار شدن هم تا اونجا که تونستم رعایت کردم.😁😁😁😁

به امید خدا.ممنون عزیزم🌹🌹.من کارای پسر دار شدن هم تا اونجا که تونستم رعایت کردم.😁😁😁😁

الهی 😁. عزیزم.

ان شاالله که خدا بهت یه پسر کاکل زری و سالم و صالح بده. یه گل دخترشیرین و نازشو هم به من

الهی 😁. عزیزم. ان شاالله که خدا بهت یه پسر کاکل زری و سالم و صالح بده. یه گل دخترشیرین و نازشو ...

مرسی گلم.ایشالا حاجت روا بشی🌹🌹🌹

سلام عزیزم میشه بهم یه کمکم بدید .شماچه روزی اقدام داشتید که باردارشدید .چون کیت با ترشحاتم یکی نیست