2777
2789
عنوان

تنبیه کودک

408 بازدید | 15 پست

شما اگه بخواهید فرزندتون رو تنبیه کنید چکار میکنید مثلا در مورد اینکه با وسایل خطر ناک بازی میکنه یا بدون اجازه میره سر وسایل شخصیتون

💖💖خدایا همیشه هوام رو داشته باش💖💖

ناراحتی خودمو نشون میدم البته خیلی کشش نمیدم 

مثلا چند وقت پیش دیدم صفحه تلویزیون ماته و چیزی دیده نمیشه رفتم نزدیک دیدم آیسو کلشو کاکائویی کرده فقط تا چند لحظه خودمو ناراحت نشون دادم و گفتم کارش درست نبوده

مامان آیسو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که از بس میگم اینکارو نکن و اینکارو بکن خسته شدم 😩😩😩😩😩

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

من که از بس میگم اینکارو نکن و اینکارو بکن خسته شدم 😩😩😩😩😩

دقیقا منم  مثل شما احساس میکنم من نمیتونم کنترلشون کنم و تربیت من اشتباهه

خب من بعضی وقتا از بعضی کاراش خیلی حرص میخورم یمدت بود داد میزدم ک نکننننن اما خیلی فایده نداشت الان چندین بار با صدای بلند و با لحن جدی میگم نکن مامان.بیا اینو ببین. مثلا مشغولش میکنم با یچیزی که میدونم دوست داره.اما واقعا کنترل کردن عصبانیت خیلی سخته.من خیلی رو خودم کار کردم ک کمتر حرص بخورم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

امروز  هوا سرد بود پسرم گفت من کاپشن نمیپوشم  گفتم نپوش گفت واقعا یعنی دیگه نمیگی  اگه نپوشی مریض میشی گفتم نه گفت خب پس من میپوشم فکر میکنم لجباز شدن🙄🙄🙄

امروز  هوا سرد بود پسرم گفت من کاپشن نمیپوشم  گفتم نپوش گفت واقعا یعنی دیگه نمیگی  اگ ...

😂😂😂😍عزیززم... میخواددر هرصورت ساز مخالف بزنه

وقتی که بمیرم هرچندم محکم بغلم کنین حس نمیکنم
😂😂😂😍عزیززم... میخواددر هرصورت ساز مخالف بزنه

بله همینم منو اذیت میکنه زیاد از من حرف شنوی نداره میترسم در آینده نتونم کنترلشون کنم

من که این کارو میکنم به ازای هر حرفی که گوش نده یه دونه حرفشو گوش نمی دم مثلا اگه چیزی بگم بگه نه میگم خوب باشه یکی طلبت دیکه هم گیرنمیدم یه جایی که اون یه چیزی میخواد میگم نه همون طور که تو گوش ندادی اینجوری بیشتر حرفمو گوش میده بعضی از روزا هم که حال هر دوتامون خوبه در مورد کارای خوب و بد حرف میزنم که منو چقدر خوشحال میکنه کارای خوب اون

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش