2777
2789

واسه همین امپول زدن و سرم زدن و اینا

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

من تابستون رفتم ۳۰۰ 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من تابستون رفتم ۳۰۰

بعد میگن امپول و سرم توی دوره دومشه درسته؟

میشه بگید چقدر طول کشید؟

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد میگن امپول و سرم توی دوره دومشه درسته؟میشه بگید چقدر طول کشید؟

امپول تو همون دوره کلاس های اولیه هست 

ولی استادش میگفت سرم حذف شده 

ولی به ما آموزش داد 

چیز سختی نبود

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️