2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چسب بینیت رو اگه پوستت چربه تند تر عوض کن 

اگه دکترت بهت گفت ماساژ بدی حتما رعایت کن من سوراخام قرینه نیست چون یه طرف ورمش بیشتر بود و ماساژ ندادم ولی خب مال من خداروشکر خیلی کمه تا نگم کسی متوجه نمیشه

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

تشکرنکته ای چیزی اگر هست بازم بگوبهم

خود دکتر میگه چیزای لازم رو 

مثلا نمک رو رعایت کن نخور سرت رو پایین نگیر بینیت رو دستکاری نکن فین نکن شستشو رو ملایم انجام بده 

من یک هفته اول بیتیم بند بود خیلیییی اذیت شدم قبلش فکر میکردم چیز خاصی نیست با دهن نفس میکشم دیگه😂 ولی پدرم دراومد انقد که دهنم خشک میشد 

اکثرا ورم یه سمتشون بیشتره برای همون بینی اولا بنظر کج میاد که اصلا نباید حساس باشی بستگی به پوستت که ضخیمه یا نازک و میزان سختی عمل و ترمیمت طول میکشه تا ورمت بخوابه کم کم ۶ ماه اول خیلی رو بینیت زوم نکن و حساس نباش

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴