2777
2789
عنوان

ریزش مووو

175 بازدید | 43 پست

دوستان من ۲۱ سالمه تو خانوادمون اصلا سابقه ریزش مو نداریم و کل فامیل .. ولی من به حدی موهام نازک و شکننده شده مخصوصا شقیقه ها و جلوی موهام 

کف سرم ریشه موهام همیشه درد میکنه میگن این یکی از اعلائم بهم ریختگی هورمونیه.. 

ولی من قاعدگیم اصلا بهم ریخته نیست و رو صورتم موی زائد ندارم .. 

فقط توی بدنم زیاد دارم و جوش میزنم.. 

ممکنه این علائم رو نداشته باشم ولی مشکلم هورمونی باشه؟ چون بیش اندازه موهام نازک شده و کم تو این سن پایین دو تا خواهر دارم اینجوری نیستن اصلا.. یکشیون ۳۷ یکیشون ۳۴ ماشالله موهاشون پر پره.. 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی واکسن زدم موهام ارثی پر پر بود 

همه موهام ریخت دارم کچل میشم هرچی قرص میخورم هرچی بهشون میرسم درست نمیشن 

تا نصف باسنمم هستن و خیلی کم پشت حیفمم میاد بچینم 

میگن برای کم خونی و فقر اهن هم میشه 

حالا دارم قرص اهن میخورم ببینم بهتر میشم یا نه

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
وقتی ریزش مو زیاد باشه به احتمال زیاد ، مشکل هورمونیه

اره عزیزم خیلی زیاده بعد بخدا همه تو فامیل حتی مردا پیرمردا زنا پیر زنامون موهاشون پر پره خانومامون هزار تا بلا سر موهاشون میارن دکلره باز موهاشون پر پر من بیچاره نازک شده دردم میکنه کف سرم