2777
2789
عنوان

ریزش مو هورمونی

49 بازدید | 6 پست

دوستان من ۲۱ سالمه تو خانوادمون اصلا سابقه ریزش مو نداریم و کل فامیل .. ولی من به حدی موهام نازک و شکننده شده مخصوصا شقیقه ها و جلوی موهام 

کف سرم ریشه موهام همیشه درد میکنه میگن این یکی از اعلائم بهم ریختگی هورمونیه.. 

ولی من قاعدگیم اصلا بهم ریخته نیست و رو صورتم موی زائد ندارم .. 

فقط توی بدنم زیاد دارم و جوش میزنم.. 

ممکنه این علائم رو نداشته باشم ولی مشکلم هورمونی باشه؟ چون بیش اندازه موهام نازک شده و کم تو این سن پایین دو تا خواهر دارم اینجوری نیستن اصلا.. یکشیون ۳۷ یکیشون ۳۴ ماشالله موهاشون پر پره.. 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

تا ازمایش هورمونی ندی نمیفهمی حتی ممکنه دور از جون از تیروئیدت باشه.اگه بیمه نیستی نیازی به ویزیت دکتر نیست روز سوم پریود برو ازمایشگاه بگو ازمایش کامل هورمونی میخوام

تا ازمایش هورمونی ندی نمیفهمی حتی ممکنه دور از جون از تیروئیدت باشه.اگه بیمه نیستی نیازی به ویزیت دک ...

عزیزم یه بار ازمایش هورمونی دادم ولی کامل ننوشته دکتر.. 

باید کامل باشه حتما؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از ۱۷ سالگی تا الان ک ۲۴ سالمه ریزش هورمونی دارم موهام ب شدت نازک و کم شده مخصوصا سمت راست سرم تو رو خدا بگو چ کردی؟ اسپیرونولاکتون میخوردم ریزشم کمتر بود ولی پریود نمیشدم با این قرص خستم بخدااا🥲 دارم روانی میشم افسرده شدم بخاطر موهام و موهای زائد و پشمام هم ب شدت زیادددد و ضخیم خستم از دکتر و دارو بی نتیجه و پر عوارض