darya2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2236 عنوان مربی اتیسم شدن چه شرایطی می خواد 137 بازدید | 10 پست خیلی دنبال کارم لیسانس علوم تربیتی دارم مربی اتیسم شدن چه شرایطی داره ؟واقعا این کارو میشه از کجا پیدا کرد تازه ازدواج کردم حوصله ام سر میره شدیدا 1403/09/01 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48109 کودک اتیسم رو میفرستن به مدارس خاص.باید آزمون استخدامی شرکت کنید و قبول بشید و بعد دوره مهارت آموزی که برگزار میشه رو شرکت کنید. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9447 کدوم شهریمنم لیسانس علوم تربیتی بیکار ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9447 سخته ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
darya2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2236 کودک اتیسم رو میفرستن به مدارس خاص.باید آزمون استخدامی شرکت کنید و قبول بشید و بعد دوره مهارت آموزی ... نه آخه دیدم بهزیستی هم بدون آزمون میرن ولی نمی دونم چطور
darya2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2236 کدوم شهریمنم لیسانس علوم تربیتی بیکار کرجم اگه کار سراغ داری بگو من کرجم شما کجا
darya2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2236 با لیسانس فقط میتونی منشی بشی ادامه تحصیل بده 😕
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48109 نه آخه دیدم بهزیستی هم بدون آزمون میرن ولی نمی دونم چطور من ندیدم بدون آزموناگ باشه هم باید تحصیلاتتون در حوزه روانشناسی استثنایی باشه گل آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
darya2024 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 2236 من ندیدم بدون آزموناگ باشه هم باید تحصیلاتتون در حوزه روانشناسی استثنایی باشه گل ممنونم