2777
2789
عنوان

کمکم کنید قاطی کردم

208 بازدید | 18 پست

سلام من تازه وارد سایت شدم من یک ماهع که سلام به بارداری کردم و اسید فولیک مصرف میکنم چند روز پیش شک کردم که باردارم و علائمی هم داشتم مثل تهوع خفیف صبح،کمردردو... ولی بی بی چک زدم منفی اومد تا اینکه به دکتر مراجعه کردم و برام سونو نوشت اونجا معلوم شد که کیست تقریبا بزرگی دلرم و بارداری هم نشون نمیداد دیروز هم درست روز پریود قبلیم پریود شدم و درد خیلی خفیفی داشتم امروزم اصلا درد نداشتم در حالی که همیشه درد زیاد داشتم بنظرتون مشکلی دارم یا مربوط به کیسته؟؟؟؟؟؟

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
این کیست بزرگ باعث تغییرات در سطح هورمونات شده،،پس نمیشه تغییرات رو.جدی گرفت

پس مریم جون چرا قبل از این اینجوری نبودم ماه پیش عادی بودم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مریم جون چرا قبل از این اینجوری نبودم ماه پیش عادی بودم

باید ببینیم شاید کوچیکتر یا بزرگتر شده یا حتی تعدادشون کمتر و بیشتر شده

زندگی هنوز قشنگیاشو داره،،باور کردم،،باور کن  
باید ببینیم شاید کوچیکتر یا بزرگتر شده یا حتی تعدادشون کمتر و بیشتر شده

یکیش ۲۸میلی متره چند تام ریز دارم رفتم دکتر برام قرص جلوگیری نوشت ولی آخه من علائم خاص بارداری دارم یعنی میشه با وجود کیست باردار شم مثلا منی که هفته ای یه چایی هم نمیخورم امروز ده تا خوردم و گاهی اسهال و یه بارم یبوست داشتم روی صندلیم زیاد نمیتونم بشینم کمر درد دارم تهوع و سردرد و حتی گاهی قفسه سینم فشرده میشه پریودمم سر پنج روز تموم شد برعکس همیشه

یکیش ۲۸میلی متره چند تام ریز دارم رفتم دکتر برام قرص جلوگیری نوشت ولی آخه من علائم خاص بارداری دارم ...

احتمالش هست عزیز،،،کیست مانع بارداری نمیشه اصلا،،میتونی یه ازمایش بدی تا خیالت راحت شه و بعد شروع به درمان کنی گلم

احتمالش هست عزیز،،،کیست مانع بارداری نمیشه اصلا،،میتونی یه ازمایش بدی تا خیالت راحت شه و بعد شروع به ...

آخه دکترم گفت کیست مانع بارداریه و یه سوال دیگه بزرگ شدن شکم هم به کیست ربطی داره یعنی کسی سابقشو داشته احساس میکنم نسبت به قبل شکمم بزرگ‌شده اطرافیان هم نظرشون همینه

آخه دکترم گفت کیست مانع بارداریه و یه سوال دیگه بزرگ شدن شکم هم به کیست ربطی داره یعنی کسی سابقشو دا ...

تا حدودی مرتبط با کیسته عزیزم،،ولی نمیشه گفت صد در صد،،ولی گلم ما خانومی زیادی رو داریم که با وجود کیست یا حتی فیبروم باردار شدن

تا حدودی مرتبط با کیسته عزیزم،،ولی نمیشه گفت صد در صد،،ولی گلم ما خانومی زیادی رو داریم که با وجود ک ...

خدا کنه باشم چون من عاشق بچم

تا حدودی مرتبط با کیسته عزیزم،،ولی نمیشه گفت صد در صد،،ولی گلم ما خانومی زیادی رو داریم که با وجود ک ...

خدا کنه باشم چون من عاشق بچم از طرفی هم برای رفع کیستم قرص جلوگیری دادن که یه ماه هم نمیتونم بچه دار شم خیلی برای مادر شدن عجله دارم

خدا کنه باشم چون من عاشق بچم از طرفی هم برای رفع کیستم قرص جلوگیری دادن که یه ماه هم نمیتونم بچه دار ...

ای جونم،،حالا یه چیز خوشحال کننده،وقتی قرص جلوگیری بخوری و اقدام کنی به احتمال زیاد چند قلویی میشه😍😍

ای جونم،،حالا یه چیز خوشحال کننده،وقتی قرص جلوگیری بخوری و اقدام کنی به احتمال زیاد چند قلویی میشه😍 ...

آخ جوووووون نمیدوتم چرا انقدر بچه دوس دارم مخصوصا دختر