2777
2789
عنوان

فاجعه از پوشک گرفتن بچه

1619 بازدید | 39 پست

سلام خانما

پسرم دو سال و پنج ماهه ولی اصلا کوتاه نمیاد ک بره دسشویی جیش کنه یا پ پ کنه چکار کنم ؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترش گفته اصلا بهش فشار نیار بزار هر وقت خودش خواست

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

براشون از این برچسب های تشویقی بگیرین بهشون بگین در ازای هر بار که میرن دسشویی یدونه از این برچسب ها بچسبونن به دیوار دسشویی انقد ذوق میکنن بعد بهشون بگین که هر ده تا برچسب یه جایزه بزرگتر داره مثلا یه بستنی من برچسبهای پسرم 30 تا شد ناهار رفتیم بیرون بهش پیتزا دادم بهشم گفتم جایزته من با این روش یه روزه بچه رو از پوشک گرفتم

چه کارش داری خوب نره حتما آمادگیش رو نداره بذار 3 سالگی بگیرش 

اخه انتقادات اطرافیان داغونم کرده

عزیزم من هر دو تا پسرم رو یک هفته بعد از تولد 3 سالگی از پوشک گرفتم نه لجبازی در کار بود نه کثیف کاری . خیلی راحت با این قضیه کنار اومدند. شما هم به نظرم بزار برای اونموقع. به حرف دیگران هم که اصرار میکنند دو سالگی از پوشک گرفته بشه کاری نداشته باش.

هیچ نیرویی، قوی تر از میل به آزادی نیست.

ولی الان بنظرم اصلا وقت مناسبی نیست معمولا میگن بچه رو تابستون از پوشک بگیرین که با شورت تو خونه بگرده الان تو این سرما بدتر داغون میشن از طرفی اصلا بهشون فشار نیارین بذارین همکاری کنن آمادگی داشته باشن

براشون از این برچسب های تشویقی بگیرین بهشون بگین در ازای هر بار که میرن دسشویی یدونه از این برچسب ها ...

چه جالب وخلاقانه👏👏👏

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆