2777
2789
عنوان

با شوهر خاله زنک چه کنیم؟🕵️‍♀️

2698 بازدید | 39 پست

سلام دوستان  همسر من از وقتی ازدواج کردیم رفتارش عوض شده چطور بگم دوران عقد واقعا آبرو دارم بود و پشت و پناهم بود ااما حالا مقابلم می ایسته میگه تو اشتباه میکنی خانوادم راست میگن. یا مثلا هرچی در مورد خانوادش بگم سریع میره میگه و آبرو برام نمیزاره بجای آبرو دارم باشه اگه دردو دلی از خانوادش بهش کردم میره میگه فورا اما برعکس یک کلمه از خانوادش اینور نمیگه یک کلمه خدا شاهده؟کمکم کنید چجوری درست کنم این رفتار خاله زنکیشو😢😭آخه مردم مگه خاله زنک و غیبت بکن میشه اونم در برابر زنش که خبر ببره اونور😭😭😭😦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیاست داشته باش

الان حق به جانب اونا شده و تو ذهنش فک میکنه شما اشتباه میکنی

نباید گله کنی

و همیشه مظلوم نمایی و جلو چشم شوهرت به خانوادش احترام بذار و پاشو چایی بیارو اینا تا کم کم ذهنیتش برگرده

اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید

دقيقا منم اين روزا رو گذروندم. هرچي ميگفتم چهارتا هم ميذاشت روش ميرفت به ابجياش ميگفت ميدونم چي ميكشي 

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن  
سیاست داشته باش الان حق به جانب اونا شده و تو ذهنش فک میکنه شما اشتباه میکنی نباید گله کنی و همیش ...

بخدا  همه اینکارو کردم میگه اونا ک وظیفته اصن وظیفه عروس اینه😭😭کلا عوض شده😭قبلش میگفت به زن من چپ نگاه کنید دیگه منو نمی بینید اما ورق برگشته

اینقدر باهاش حرف نزنو درد و دل نکن و پنهان کاری کن که خودش عاجز بهش معذرت میخام به علط کردن بیفته

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

من عالم و ادمو جلو شوهرم میشورم میزارم کنار البته منظورم اینه درد و دل میکنم فقط باشوهرم میتونم حرف بزنم.اکه بره بگه که هیچ دیگه.ناراحت نباش حتما راهشو خودت پیدا میکنی این رفتار زشت و بزاره کنار

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

یه بار پیش خانواده اش از این اخلاقش گله کن

مثلا بگو بخاطر حرفایی که پسرتون بهتون میرسونه کلی مشکل تو زندگیمون پیش میاد.

خواهشا از حرفا و خبراش استقبال نکنید.

شجاع باش دوستم

امضا🤔

خب عزیزم مگه آدم پشت خانواده شوهر پیش خود شوهر غیبت و درد دل میکنه؟!!! بعد توقع رازداریم داشته باشه!!   

خب خانوادشن پشتشون گفتی، اونم اول اینجور نبوده اما حالا دیگه جبهه میگیره. طبیعیه هی بخوای غیبت خانوادش رو کنی کم کم ازت زده میشه. درد دل در این مورد رو بیا نی نی سایت کن، اگه مادر و خواهر مطمنی داری که اهل دخالت نیستن یا آتیش بیار معرکه نمیشن به اونا بگو.