2777
2789

دوستان من۹ساله ازدواج کردم زیرصفربودیم این چندسال همش سعی کردیم زندگیمونوبسازیم مستاجریم هنوز اما خب ی اندوخته ای کنار داریم همسر بنا ب دلایلی حدود دوسال بیکاربود بعد اون با بدبختی تمااااام ی شغل زد ک ب لطف خدا شغلش گرفت (لطفانپرسیدچی شناسایی میشم )حالا شوهرم رفته کلی چیزی چکی خریده ماشین و اینا با قسط های سنگین شغلشم‌جوریه ک ۹صبح تا۱۲شب سرکاره وخیلی سخته هیچ جاهم نمیتونیم بریم امشب بهش گفتم همش باید قسط بدیم حداقل تا یک سال اینده خیلی استرس و فشار رومونه گفت ببین شغلم خیلی سخته نمیدونم چند سال میتونم‌طاقت بیارم یکم سختی بکشیم زندگیمونو بسازیم حالا اطرافیان میگن این چ‌زندگی شما دارید یکم زندگی کنید همش کار و قسط بنظرتون اشتباهه؟

یک‌روزی باران میبارد آرام‌آرام‌میشوید غم هارا❤️

کار وقسط نباشه مگه آدم می تونه زندگیش رو بسازه، یا باید پدرشوهر میلیادر داشته باشه که حمایتت کنه تو هم بری عشق و حال وگرنه تو این زمونه همه در حال بدو بدو هستن 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اطرافیان این‌قدر نظر ندن و فضولی نکنن ، بگو الان وقت کاره ، وقت تفریح هم می‌رسه شما نگران نباشید ، بگو من ترجیح میدم روزی یه وعده بخورم ولی کباب بخورم نه اینکه روزی چهار وعده نون و نمک بخورم 

اتفاقا الان سختی بکشید دوسه سال دگ ارامش داشته باشید ارزش دارهشوهر من ولی تحمل نداره عصبی میشع

اره شوهرمم همینو میگ دوستم همش میک تو زندکی نمیکنی کم جمع کن یکمم زندگی کن

کار وقسط نباشه مگه آدم می تونه زندگیش رو بسازه، یا باید پدرشوهر میلیادر داشته باشه که حمایتت کنه تو ...

هیچ حمایت کننده ای جز خدا نداریم خودمونیم وخدا

کاش اطرافیان این‌قدر نظر ندن و فضولی نکنن ، بگو الان وقت کاره ، وقت تفریح هم می‌رسه شما نگران نباشید ...

اره خیلی رو مخ منن همش یجوری حرف میزنن ک زندگی تو بدرد نمیخوره  یکم تو لحظه زندگی کن تاثیرمیذاره روم

اره شوهرمم همینو میگ دوستم همش میک تو زندکی نمیکنی کم جمع کن یکمم زندگی کن

اره شوهرم میگه تفریحی ک الان میتونی بکنی چند سال دگ نمیتونیم... 

ولی اونموقع دگ پشتت گرمه خیالت راحته... ی جور دگ تفریح میکنی

حالا کلا دوسال میخاد باشه سختیتون... 

ماهم قسط داریم ولی ن سنگین در حد ۱۰ تومن اینا 

ولی ن خونه داریم ن زمین ن چیزی

اره شوهرم میگه تفریحی ک الان میتونی بکنی چند سال دگ نمیتونیم... ولی اونموقع دگ پشتت گرمه خیالت راحته ...

میگم وسیله خونه بخر میگ خونه مستاجری اشتباهه وسیله بخری همش میگ تحمل کن قسطامون اینقد سنگینه ک شبا خوابش نمیبره اما میگ باید قسط بدیم همه چی گرون میشه

اره خیلی رو مخ منن همش یجوری حرف میزنن ک زندگی تو بدرد نمیخوره یکم تو لحظه زندگی کن تاثیرمیذاره روم

ممکنه از حسادتشون هم باشه ، من یه خواهر شوهر داشتم دائم می‌گفت من عمرا بتونم با فلانی (شوهر من) زندگی کنم اهل تفریح نیس و...

اما الان ک شوهرش یه کاری پیدا کرده ک صبح میره شب میاد که تازه هنوز به درآمد هم نرسیده و قراره در آینده به درآمد برسه همچین میشینه تو خونه و تازه افتخار هم میکنه پس حرفهای اونموقعش از حسادت بوده چون میدید ما داریم از لحاظ مالی پیشرفت میکنیم 

ممکنه از حسادتشون هم باشه ، من یه خواهر شوهر داشتم دائم می‌گفت من عمرا بتونم با فلانی (شوهر من) زندگ ...

اره شوهرمم‌میگ ازحسادت میگن بهت دقیقا یسری ها میگن وای با اخلاق شوهرت سخته کناراومدن ولی شوهرم‌میگ رفیق باز بودم خوب بود بده ب فکر کارم

میگم وسیله خونه بخر میگ خونه مستاجری اشتباهه وسیله بخری همش میگ تحمل کن قسطامون اینقد سنگینه ک شبا خ ...

یکم صبوری کن عزیزم 

اونایی هم ک چرت و پرت میگن ولشون کن حسودن... اینده نگر باش