2777
2789
عنوان

دستگاه آی یودی نزارید

277 بازدید | 22 پست

سه سال پیش گذاشتم همه چیز خوب بود

تا این چند وقت خونریزی شدید دارم 

رفتم سونو و متخصص نتونستن در بیارن باید برم اتاق عمل با بی هوشی دربیارن خیلی اذیت شدم و..ایکاش یکی بود بگه این خطراتو داره نمیزاشتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس ما آخر سر چه غلتی کنیم . قرص و آمپول دستگاه همه ضرر پس چکار کنیم من که موندم چکار کنم

سالی یکی بیاریم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یا خدا منم یه ساله آیودی گذاشتمشما چی شد یهو خونریزی افتادی؟ کارهای سنگین کردی؟

هیچی نشد خود به خود رفته بالا فیبرومم در آوردم تازه گفتن از عوارض آی یو دی  میتونه باشه دربیار من پدرم دراومده تازه عمل مونده🥹

پس ما آخر سر چه غلتی کنیم . قرص و آمپول دستگاه همه ضرر پس چکار کنیم من که موندم چکار کنم

هر غلطی که بشه جلوشو گرفت نه که تو بدنت دستگاه بکنی که ممکنه بره بالا ممکنه به رحم آسیب بزنه... نمیدونید چقدر اذیت شدم و میشم

هر غلطی که بشه جلوشو گرفت نه که تو بدنت دستگاه بکنی که ممکنه بره بالا ممکنه به رحم آسیب بزنه... نمید ...

منم چهار پنج ماه گذاشتم خون ریزی شدید وحشتناک بود پریودم ده روز می رفت اونم زیاد دیگه عفونت شدید کردم دکتره گفت درش میارم نساخته بهت 

معجزه شکر گزاری...

هر غلطی که بشه جلوشو گرفت نه که تو بدنت دستگاه بکنی که ممکنه بره بالا ممکنه به رحم آسیب بزنه... نمید ...

درست میگی یه فایده داشته باشه هزار تا ضرر داره 

من چهار ماهی شد فک کنم . دیگه نتونستم تحمل کنم خیلی عوارض و ضرر دیدم انداختمش دور. چهار سال پیش بود

معجزه شکر گزاری...