2777
2789
عنوان

اگه بچه نداشتم

235 بازدید | 9 پست

ناشکری نمیکنم .خیلی هم دوسش دارم اگه تا همین جاشم دوام آوردم فقط بخاطر بچم بوده. 

من کسی رو ندارم درد دل کنم باهاش حتی یه دوستی آشنای 

بغض راه گلومو میبنده به تنها جای که پناه میبرم اینجاست خستم .انقدر خسته که دلم میخاد بخوابم و هیچ وقت بیدار نشم 

انقدر خسته که دیگه هیچی حالمو خوب نمیکنه 

اگه بچه نداشتم 

تاحالا خودمو خلاص کرده بودم از این زندگی جهنمی 

چه کنم که بعد خودم دخترمم دق مرگ میشه 

بچه مثل یه تیغ ته گلو آدم میمونه نه میشه قورتش بدی نه بیاریش بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ...درس میگی  باتمام وجود درک میکنم

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

توروخدا تا از زندگیت از شریک زندگیت مطمعن نشدی اقدام نکن

بمیرم هم اقدام نمیکنم خواهر 💔

همین دو هفته پیش بهم ثابت شد که لیاقت نداره پدر بشه ...

منی که تو زندگیم اینهمه درد تنهایی و بی محبتی کشیدم نمیخوام بچمم از محبت پدر بی دریغ باشه ، هیچوقت دلم نمیخواد بچه دار شم... گرچه عاشق بچم😭 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

بمیرم هم اقدام نمیکنم خواهر 💔همین دو هفته پیش بهم ثابت شد که لیاقت نداره پدر بشه ...منی که تو زندگی ...

عزیزدلم الهی خدا خودش برات معجزه کنه و به زندگیت آرامش بده