2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهاجرت به کشور هایی مثل ترکیه، آلمان و کانادا همیشه به نظرم اشتباست

میتونم دلیلشو بپرسم؟

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
کسی که توی ایران عرضه نداره اونور آب هم عرضه نداره خودش رو جمع کنه صددرصد مگر برای هدف خاصی بخواد مه ...

این حرفا رو نباید بزنید.  زیاد دیدم کسایی که اینجا پشم هم حساب نشدن با وجود نبوغ ولی اونجا شکوفا شدن

بنظرم خیلی شخصیه مثلا منو رایگان ببرن خونه و ماشینم بدن نمیرم چون نمیتونم دل بکنم با اینکه هیچ کسو تو اینجا ندارم یسری دلخوشی های شخصی دارم دوسش دارم البته از نظر مالی خدارو شکر راضیم اینجا  

بنظرم خیلی شخصیه مثلا منو رایگان ببرن خونه و ماشینم بدن نمیرم چون نمیتونم دل بکنم با اینکه هیچ کسو ت ...

من دلبستگی خاصی ندارم هم تو ایران هم خارج از ایران میتونم زندگی کنم تنهام قرار نیس برم خانوادگی میریم ولی حس میکنم دلم خیلی قراره برا اینجا تنگ بشه و شاید اونجا تنها بمونم نه دوستی نه چیزی و عمرم هدر شه

تو ایران موندنم دوس ندارم اینجا واقعا خیلی چیزا سرجاش نیس

انقد به موندن و رفتن فکر میکنم که مغزم سوت میکشه دیگه نمیتونم تصمیم بگیرم

من دلبستگی خاصی ندارم هم تو ایران هم خارج از ایران میتونم زندگی کنم تنهام قرار نیس برم خانوادگی میری ...

گفتم خیلی تصمیم شخصی ای هست منم به هیچکس جز شوهر و بچه هام وابستگی ندارم ولی یسری چیز ها هست که حس میکنم اگه از دست بدم خیلی دلم تنگ میشه ولی خب شاید یه دلیل مهمش این باشه من هدف خاصی از رفتن ندارم مثلا همینجا خونه و ماشین و شغل و همسر خوب و بچه سالم دارم و زندگیم آرومه و و راضیم شلیدم اگر یه هدف مهم داشتم همه چیز رو بجون میخریدم و میرفتم باید ببینی هدفت دقیقا چیه و آیا ارزش جنگیدن داره یا نه چون بنظرم مهاجرت کردن مثل جنگیدن سخته