2777
2789
عنوان

از بابام خیلی دلخورم

285 بازدید | 10 پست

بابام همه خانواده ش رو به بقیه ترجیح میده. دلم خیلی برای مامان و خواهر و برادرام میسوزه.عمه م وضعیت مالی خوبی داره ولی مدام از بابام پول قرض میکنن و برنمیگردونه و از وقتی یادمه از بابام پول میگرفتن. پول در حد 5 میلیون یا 10 میلیون هم نه. درحد 1میلبارد گرفته و نداده و الان هشتمون گرو نه زندگیمونه و تا به بابام اعتراض میکنیم میگه به شما  ربطی نداره وپول خودمه. خیلی خانواده ش ازش توقع دارن. همین مسائل باعث شد من با بابام بدرفتاری کنم. هزینه شهریه ی داداشمو نمیده یعنی نداره که بذه ولی برای عمه م 409 میلیون هفته ی گذشته وام گرفته و به زور همسرمو برده تا ضامنش بشه 😔😔من الان با بابام قهرم ولی عذاب وجدان دارم.ازین هم ناراحتم که انتظار داره تا کارهاش رو ما انجام بدیم و نه نگیم حتی شده کارهای مربوط به عمه مم!!!!! 

وایی 

یعنی چی ب زور 

عجب بابایی داری 

مطمعنی اتو نداره دست عمت؟

اخه این حجم از ..... مگه مبشه؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

وایی یعنی چی ب زور عجب بابایی داری مطمعنی اتو نداره دست عمت؟اخه این حجم از ..... مگه مبشه؟

بخدا آتو نداره. عمه ی ببخشید بشدت سلیطه ای دارم و خیلی هم سیاست داره. نصف فامیل باهاش قطع ارتباط کردن چون فقط از دیگران درخواست داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا آتو نداره. عمه ی ببخشید بشدت سلیطه ای دارم و خیلی هم سیاست داره. نصف فامیل باهاش قطع ارتباط کرد ...

نباید همسرت قبول میکرد .. 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نباید همسرت قبول میکرد ..

دلم برای همسرم سوخت بهش گفتم نرو ولی چون قبلا بابام به همسرم کمک کرد البته همسرم سریعا قرضی که گرفت رو پس دادن ولی انگار برای همین حس اینو داشت که باید قبول میکرد و من بهش  چندبار گفتم نرو، بابام گفت تو دختر خوبی نیستی که همسزت رو علیه من تحریک میکنی

دلم برای همسرم سوخت بهش گفتم نرو ولی چون قبلا بابام به همسرم کمک کرد البته همسرم سریعا قرضی که گرفت ...

هر چی میکشیم از این حس وظیفه شناسی و جبران محبته هست 

هر چی میکشیم از این حس وظیفه شناسی و جبران محبته هست

دقیقا، کاشکی هیچوقت مشکل مالی سراغمون نمیومد. اینکه من با وجود اینکه شوهر دارم ولی به پول دادن‌های بابام به عمه م حساس هستم طبیعیه. آخه خیلیا میگن بعد ازدواج به تو ربطی نداره. ولی بخدا من بابت اون پولها ناراحت نیستم کاشکی بابام وام بگیره و آتیش بزنه ولی دست عمه م نده. بابام ساده هست عمه م همش میگه که برادرم مطیعه محضه منه. عذاب وجدان دارم با بابام قهرم سه روزه. ومتاسفانه جوابش رو میدم 😔

دقیقا، کاشکی هیچوقت مشکل مالی سراغمون نمیومد. اینکه من با وجود اینکه شوهر دارم ولی به پول دادن‌های ب ...

عزیرم ارامش داشته باشه  ی موقع زندگی تو با همسرتان دجار مشکل نشه سر این ماجراها.  

خداروشکر مشکل مالی نداری زندگی خودتون رو بکنید 

وقتی هم ب ی ادم بگن نکن این کارت اشتباه هست ولی همچنان کرد دیگه تقصیر خودشه . 

منم کم و بیش بابام اینجوریه.  ی کاری نکن بعدا ناراحت شی 

جوابشو نده خودتو درگیر نکن . 

رها کن حساسیت نشون نده ی مدت 

عزیرم ارامش داشته باشه ی موقع زندگی تو با همسرتان دجار مشکل نشه سر این ماجراها. خداروشکر مشکل مالی ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم. به امید خدا سعیمو میکنم حساسیت نشون ندم. وضع مالیمون معمولیه ولی بابام هرچی داره میفروشه میده به خانواده ش. باورت میشه یک زمین بزرگ فروخت پولشو داد به عمه و عمو هام. ولی به ما پول قرض داد هیچوقت نگفت که بهم پس بدین خودمون پس دادیم ولی مدام میگفت من مشکل همسرتو حل کردم. یا کارت عابر بانک رو داد دست همسرم و گفت برای فلانی (دوست بابام) کارت به کارت کن چون واس بابام سخت بود که بره و همسرم رفت و مامانم هم سر راه به همسرم گفت عابر بانک که دستت هست با اون نون هم بخر و همسرم نون برای مامانم اینا خرید و عابر بانک رو پس داد. و بابام زود به همسزم گفت چرا 30 هزار تومن برداشت کردی من گفتم پول نون خونه بود و مامان گفت. در صورتی که صبحش 150 میلیون طلاهایی که جمع کرده بود رو داد به شوهر عمه م. و 50 تومن هم داد به عموم. 

ببخشید غر زدم و شمام اذیت شدین عزیزم حلال کن ♥️ممنون که تو تایپیکم موندین. برای سلامتی و آرامشتون صلوات میفرستم ♥️

ممنونم از راهنماییت عزیزم. به امید خدا سعیمو میکنم حساسیت نشون ندم. وضع مالیمون معمولیه ولی بابام هر ...

وای واقعا مغز آدم سوت میکشه  بخاطر رفتارای بعضی ها 

نه عزیزم چ حرفیه انشالله سر عقل بیان پدرتون . 

فدات عزیزم . توی دعاهاتون فراموش نکن بنده رو ممنونم 

وای واقعا مغز آدم سوت میکشه بخاطر رفتارای بعضی ها نه عزیزم چ حرفیه انشالله سر عقل بیان پدرتون . فدا ...

امیدوارم با بی ادبی هایی که نسبت به پدرم کردم پدرم منو عاق نکنه چون خیلی جلوش متاسفانه ایستادم و متاسفانه از عمق وجودم نسبت به کارهای بابام عصبانی بودم. 

ان شاء الله با دعای شما عزیزم 🤲الهی هرچی که آرزو دارید با مصلحت خدا برآورده بشه🤲♥️ان شاء الله سلامتی و شادی و آرامش و رفاه و... برای شما و خانواده ی عزیزتون باشه عزیزم ♥️🤲