2777
2789

سه ساله ازدواج کرده 22سالشه باهمم دوست بودن باعشق ازدواج کردن اون شوهر بدبخت ازخدابی خبرش میره ماموریت اینم ب کاراش میرسه😐یه گوشی مخفی داره باهاش چت میکنه قراربیرون   پول ازش میگیره اونم زیااادبعد دیشب گفتم  تقریبی تاحالا چقد داده گفت نزدیک 200ملیون😐 بعدکناراین از شوهره ام میگیره پول من دیگه توروش نگفتم ولی خب معلومه ک باهاش رابطه داره ک این پولاروبهش میده بعد مرده ام میدونه این شوهرداره 

دلم برای شوهرش میسوزه خیلی پسرخوبیه😔حیف😔

باز من غیر مستقیم میگفتم بهش ک نکن یوقت شوهرت میفهمه داستان میشه. گوش نمیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام دوستتون رو قضاوت کنم

ولی امیدوارم یا درست شه یا از زندگی شوهرش بره بیرون مرده زن خوب نصیبش شه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

چرا همچین موجود کثیفی باید دوستت باشه؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

شما دیگه باهاش دوست نباش... به هر حال متاسفانه کمال همنشین ممکنه اثر کنه... زیاد باهاش نگرد

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد