2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره😞

240 بازدید | 18 پست

میخوام برم تولد دوستم یه اکیپیم همه میرن غیر از من بیشتر بابام مخالفه هرچقد به مامانم میگم بهش نگیم میریم میگ نه میگه میترسم بابات میفمه ال میشه با میشه میگم بابا که اون شب سرکاره شما برین خونه مامانبزرگ من میرم خونه دوستم میگه یهو دید بابات برگشت گف میام خونه مامانبزرگ دید تو نیستی اصن هرچی گفتم گف نه ولی من میخام برم اخرین سالیه که باهمیم خب دلم میخاد برم تولد جدیدانم کنکور گند زده به حالم چیجوری راضیش کنم))):

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم نگیم حتی میریم خونه مامانبزرگ بگیم فقط بیرون میگه نه من میترسم )):

گلم درکش کن ی درصد فک کن پدرت بگررده خیلی بد میشه خب🥺با خودش حرف بزن ببین چی میگه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

گلم درکش کن ی درصد فک کن پدرت بگررده خیلی بد میشه خب🥺با خودش حرف بزن ببین چی میگه

خب بهش میگم بهش بگو بیرونیمم گوش نمیده کلن دوساعته تولد در اصل پنج ساعته من میگم دوساعته اخرشو میرم بابام که بیرون باشیم دیگه نمیاد دنبالمون))):

خب بهش میگم بهش بگو بیرونیمم گوش نمیده کلن دوساعته تولد در اصل پنج ساعته من میگم دوساعته اخرشو میرم ...

خب دوساعت که چیزیی نیس بگه دانشگاهی اصن 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding