2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به پدرم از هرنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 48 پست
چه پدر خونسردی ...معتقدم پدرت این وسط توی زندگی خصوصیشون کم کاری داشتن ...به احتمال زیاد

جالبه وقتی یه طرف خیانت میکنه سریع این نظرو میدین که حتما اون یکی کم گذاشته بوده. 

اصلا گیریم کم کاری ای هم بوده خیانت یه عمل حیوانیه که فقط از ادمای چیپ و پست فطرت بر میاد و هییییییچ توجیهی براش قابل قبول نیست 

با احترام با نظر شما مخالفم

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا الان شوهر من بود هر تیکه ایم ی گوشه شهر بود ...خوب تحملی داره بابات.بخاطر حرف و عکس العمل داماد زندگیش تلخ کرده و تحمل بی حد 

من بودم ی دقه نگهش نمیداشتم مینداختمش بیرون

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
جمله معروف نی نی سایتببین بابا ت چی کم گذاشته؟بگو جبران کنه

ذات طرف خیانتکا. دربرخی موارد هم شرطه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

پدرت چطوری انقدر خونسرده؟ هرکی بود زنرو سیاه و کبود میکرد

سیاه وکبود چیه حاجی سه طلاقه میکرد

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه