2777
2789
عنوان

باتری ایفون تروخدا بیاین

39 بازدید | 11 پست

تقریبا ۳ ساله گوشیمو دارم سیزده پرومکسه

الان دیدم باتریم اومده ۷۸ زده سرویس

چیکارکنم بنظرتون برم باتریمو عوض کنم بگم اصل اصل بندازه؟

قیمتش اصلا مهم نیست فقط میخوام ببینم چجوریه چون از گوشیم راضیم نمیخوام عوضش کنم

چرا من استرس گرفتم😂🤦🏼‍♀️ سریع رفتم درصد باطریمو چک کردم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

خوبه دیگه بعد از ۳ سال به انقدر رسیده، اگه زود به زود شارژ خالی نمیکنه یا هنگی نداره فعلا بذار باشه خودمم گوشی قبلیم به این حد رسیده بود رفتم موبایل فروشی گفت چون مشکلی تو کارکردش فعلا نداره تعویضش نکنی بهتره چون درهرصورت گوشی باز میشه البته من قصد فروشش و داشتم واسه همین برام مهم بود که اصلا گوشی باز نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ توکارکردش مشکلی نداره عوض نکن گوشی قبلی من تا۷۴ اومد اما هیچچچچ تغییری تو کارکردش نداشت همونجوری نگهش داشتم تافروختم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
خوبه دیگه بعد از ۳ سال به انقدر رسیده، اگه زود به زود شارژ خالی نمیکنه یا هنگی نداره فعلا بذار باشه ...

من الان واقعا نمیدونم چیکار کنم همچیم عکس و فیلم و کلا همه چیم تو این گوشیمه نمیخوام بفروشمش راهی هست همه عکسا فیلما انتقال پیدا کنه به گوشی جدید؟

اگ توکارکردش مشکلی نداره عوض نکن گوشی قبلی من تا۷۴ اومد اما هیچچچچ تغییری تو کارکردش نداشت همونجوری ...

بعضی وقتا خیلی کم هنگ میکنه که با خاموش روشن کردن اوکی میشه

یکم کند شده

بعد من هروقت میزدم تو شارژ هر ده دقیقه تقریبا ۲۰ درصد اضافه میشد شایدم بیشتر

الان گوشیم نیم ساعته تو شارژه ده درصد بیشتر شده خیلی نگرانم

بعضی وقتا خیلی کم هنگ میکنه که با خاموش روشن کردن اوکی میشهیکم کند شدهبعد من هروقت میزدم تو شارژ هر ...

حب پس عوضش کن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اهاابنظرت چهارده به بعد تا چندماه دیگه ریجستری میشه اونارو بگیرم؟از شونزده که خوشم نمیاد احتمالا یا ...

هنوز دقیق معلوم نیست ولی گفتن بصورت احتمالی شاید تا ۳،۴ ماه دیگه کامل قضیه ریجستریِ مدلای بالای اپل تو بازار حل بشه 

ولی میشه اگه ۱۴ به بالا گرفتی هر ۲ماه یه مبلغی بدی تا انتن گوشیتو اگه پرید برات برگردونن موقتاً تا کامل ریجستر بشه