2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اپراتور لیز❌️دستگاه پشم زنی✅️

خاله‌ام که می‌گفت خیلی شأن و احترام دارن و با پزشک ها در ارتباطن

منظورش این بود که احتمال این‌که یک پزشک از دخترخاله‌م خوشش بیاد هست

البته این برام اهمیت نداره اتفاقاً خیلی خوشحال می‌شم :))

京香水月

خاله‌ام که می‌گفت خیلی شأن و احترام دارن و با پزشک ها در ارتباطنمنظورش این بود که احتمال این‌که یک پ ...

به خالت بگو منظورت از پزشک همون خانوم دکترایی ان ک با یه مشت پشم میان پیش دخترخانومت😐

خاله‌ام که می‌گفت خیلی شأن و احترام دارن و با پزشک ها در ارتباطنمنظورش این بود که احتمال این‌که یک پ ...

ببین گلم برای هیچی دیر نیست یکی می‌بینی 18 سالگی کنکور قبول میشه میره دانشگاه فارق التحصیلی میشه ولی نه کارخونه گیرش میاد نه راضیه ولی یکی می‌بینی 25 سالگی میره دانشگاه تو 30 سالگی تو کارش بسیار موفقه... یکی می‌بینی تو 18 سالگی ازدواج میکنه با یه پزشک ولی 30 سالکی جدا میشه یکی می‌بینی تا 30سالگی مجرده یهو یه آدم درست حسابی میاد تو زندگیش تا 80 سالگی خوشبختن...

هر کس راه خودشو داره نباید مقایسه کرد مثلاً تو فامیل ما یه خواهر کوچیکه زودتر ازدواج کرد و خواهر بزرگه احساس بدی داشت و بعد ۵ و۶ سال ازدواج کرد ولی در کل ازدواج بهتری داشت به این افکار منفی پرو بال نده و خودتو با کسی مقایسه نکن