2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هرحال حقوق که می‌گیرهمستقل که هست :(

خب من نفهمیدم شما خودتم طرفدارشی یا شاکی هستی:/

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

الان پول کارای کامپیوتری هم خوبه

نه بابا ی چیزا لاشی ان تو کار فتوشاپم تو رو می گن کارت خرابه اشغاله پولتو نمیدن

بعد ازش استفاده می کنن حتی ی بار کاری گفتند خرابه تو روم دیدم داشت به یکی دیگه به عنوان کار عالی می گفت 

طراحی وبم هنوز اماتورم

من تو بیمارستان کار میکنم و عده خیلی کمی هستن ترتمیزن اکثرا خیلی تیرن اکثرا چاقن

کارتون چیه؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

اپراتور و چوپان کارشون یکیه..چوپان پشم گوسفندا رو میزنه

اپراتور پشم آدمها....تازه پشم آدمها  پر عرق و میکروب و کپک و ترشحاته...

گفتم ناراحت نشی..گلم

درستو بخون باتمام توان اینا که شغل نیستن خودتو بکش بالا

پشم‌زنی که پز دادن نداره

هر شغلی اهمیت و احترام خودشو داره پس اینجوری باشه باید نصف بیشتر مشاغل این جامعه رو مسخره کنیم مقصر مادر ایشون 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب من نفهمیدم شما خودتم طرفدارشی یا شاکی هستی:/

شاکی‌ام که توی این شرایط میان به من پز میدن آخه من خودم افسرده‌ام چه دلیلی داره خوشبختی‌هاشون رو به من بگن آخه

京香水月