2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه بیایین..

1278 بازدید | 136 پست

بچم 1ونیم سالشه شوهرم از اون وقت جاشو با من جدا کرده چند باری اعتراض کردم ولی هر بار افتاده جلو که اونجوری منم نمیتونم بخوابم بچه بیدارم میکنه روزا میرم سر کار .تو این مدت فقط دوشب که بچه 10،12روزه بود پیش ما خوابید..چیکار کنم؟؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچم بیدار شد برم بخوابونمش میام نظراتونو میخونم ممنون دوستان

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

بچه رو بذار تو اتاقش 

خودت شبا بهش سر بزن

تا همسرت هم راحت بخوابه، وگرنه سرکار نمیتونه دووم بیاره 

بچه باید زیر 6 ماه جدا بشه.

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیش ماه دیگه جای بچه رو جدا کن برو کنار شوهرت دوباره بخواب

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

بهترین زمان جدای بچه تا 6 ماهگیه بزارش تو اتاق و شب پیش شوهرت بخواب از امشب شروع کن و شبا هم بهش سر بزن تنبلیت نیاد میدونم سخته اما جدا خوابیدن اصلا خوب نیست 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

مام همینجوریم شوهرمم همین جوابو داد طوری نیست گلم یه مدت دیگه ام صبر کن تا بچه ات بزرگتر شه شبا تا صبح راحت بخابه 

فکر نکنم مشکلی پیش بیاد دلا باید به هم نزدیک باشه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤