2777
2789
عنوان

دوستای شوهرم تو حیاط نشستن

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 35 پست
اره مردا همشون همیطورن اصن براشون مهم نی من خیلی بدم میاد از اینکارشوهرم ولی شوهرت چرا رفیقا رو میار ...

رفت و آمد خانوادگی داریم با اینا

کباب کردیم من رژیم بودم گفت تنهایی نمیچسبه

زنگ زد بهشون به دو دیقه نشد همه ریختن تو حیاط🤣🤣🤣

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یه روان شناس می‌گفت مرد ها وقتی ناراحت هستن بازم به کار کرد نشون ادامه میدم این باعث میشه بیخیال بشن و ذهنشون آروم بشه 

ولی خانما دیگه وقتی ناراحت هستن دست به هیچ کاری نمیزنن

فقط فکر فکر فکر 

چرا این حرفو زد 

چرا اینو گفت 

و همش گریه 

و این حرف ها خیلی بیشتر تو ذهنشون میمونه ولی مرد ها زیاد به این موضوع ها اهمیت نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زنا همه چیو جدی میگیرن

دقیقا

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بخدا ی لحظه رفتم تو فکرمنو دوستم روزی چندساعت فقط درمورد مشکلات حرف میزنیمتصمیم گرفتم منم مثل شوهرم ...

اره واقعا وقتی اونا شادن تو چرا شاد نباشی بشینی غصه بخوری تکی

خوب باش ولی ساده نه🎀

یه روان شناس می‌گفت مرد ها وقتی ناراحت هستن بازم به کار کرد نشون ادامه میدم این باعث میشه بیخیال بشن ...

من بعضی وقتا مثلا دارم ظرف میشورم میبینی یک ساعته دارم به حرف خواهرشوهرم فکر میکنم

کارم برا ما کار ساز نیست

چون اونقدری ک اونا گند میزنن ب اعصاب ما ما ب اعصاب اونا نمیزنیم

وای دقیقا😂😂

رفت و آمد خانوادگی داریم با ایناکباب کردیم من رژیم بودم گفت تنهایی نمیچسبهزنگ زد بهشون به دو دیقه نش ...

اها نوش جانشون حالا شوهرمن توخونه بداخلاق بیرون بگو بخند خیلی بدم میاد اخر سر این رفتارش جدامیشم 

مردا با اینکه واقعا تو این اوضاع کار میکنن

پول درمیارن

مشکلات خانواده مسئولیت های سنگین رو‌دوششونه

با این حال مثل ما غر غر نمیکنن حتی با دوستاشون 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

امروز دوتا پسره با هم دوست بودن یکیشون یه لباس زنونه فروشیو نشون داد گفت عه هوشنگ این همونجاییکه همیشه لباساتو ازش میخری میپوشی

بعد باهم خندیدن 

حالا من اینو به دوستام بگم قهر میکنن

چی گفتن؟

من رژیمم

بعد دوست شوهرم گفت چرا غذا نمیخوره

شوهرم گفت رژیمه

گفت بگو رژیم فست بگیر

گفت اتفاقا اسم رژیمش همینه

بعد شوهرم گفت دوماه همینطور ادامه بده خونه رو تکمیل میکنم🤣🤣

داریم خونه میسازیم

عزیزم درخواست دادم بهت دوست داشتی قبول کن 🥰

سلام عزیزم

وقت نمیکنم زیاد نمیام اینجا 😘

سلام عزیزموقت نمیکنم زیاد نمیام اینجا 😘

اشکال نداره 😂

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏