2777
2789

بچها ی سوال

من از خاهرشوهرم همونجور ک میدونین واااااقعا متنفرم و هرروز بیشتر از دیروز متنفرم 

ولی چرا وقتی میفهمم خانواده شوهر مثلا خاله ها و دایی هاشون ... دور هم جم شدن ناراحت میشم ؟

امروز تو راه ک میرفتم خونم خاله شوهرم اومد تو راه پسرمو بوس کرد ، بعد این خاهرشوهر فتنه ک اومد پیشش داشت زنگ میزد ب پدرشوهرم میگفت بیا مارو ببر پیش اون یکی خاهرشوهر  

این حسم طبیعیه ک ناراحت میشم؟؟ 🤔

قبلا چون میخاستن شوهرم برسونشون ب منم میگفتن میرفتم یا دورهم بودن ب منم زنگ میزدن ک بیا، این ۵ ماه از دورهمی هاشون کنار رفتم ینی با وجودی ک من باهمشون در ارتباطم میرم تنهایی،

فقط با یکی از خاهرشوهرا قط رابطم ،ولی دورهمی ک میگیرن دیگه اصلا ب من نمیگن هیچکدومشون، 

با خودم فک میکنم خب چرا من اصلا برم ب اونا سر بزنم؟ دیگه نرم پیش اونام سرنزنم؟🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کات کن نرو اونا با هم متحدن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

جسارتا وقتی دونفر قهرن بخوای هردوتا رو دعوت کنی مهمونا موذب میشن شاید بخاطر همینه به شما نمیگن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

همسرت خبر داره؟ ناراحت نمیشه؟

اره خبر داره ،اتفاقا یجایی بیرون رفتن ،بعد ب شوهرم گفتن ما میریم فلان جا دورهم کباب درست کنیم،شوهرم ب من نگفت 

بعد ک گفتم چرا بهم نگفتی 

گفت فلانی هست گفتم حتما نمیری 

بهتر راحت شدی برو واسه خودت دوست پیدا کن با خانواده خودت رفت و آمد کن

خانوادم شهر دیگن ،خاهرم ی شهره ،بابام ی شهره داداشم ی شهره همه پراکنده هستن،دوستایی هم ک داریم یا درگیر زندگیشونن یا میگن سرده نمیان بیرون ،شوهرمم میره سرکار ۳ هفته نمیاد خونه ،بدجور تنها افتادم

جسارتا وقتی دونفر قهرن بخوای هردوتا رو دعوت کنی مهمونا موذب میشن شاید بخاطر همینه به شما نمیگن

ن خانواده شوهرم اینجورین ک یا باید بی احترامی هارو قبول کنی یا خط میخوری همین بلارو سر زن دایی شوهرم آوردن با وجودی ک اون قط رابطه نکرد ولی باز اونم خط زدن حتی تو عروسی خاهرشوهرش ،تو نامزدی برادرشوهرش تو مهمونی های بزرگشون هم دعوتش نکردن 

ن خانواده شوهرم اینجورین ک یا باید بی احترامی هارو قبول کنی یا خط میخوری همین بلارو سر زن دایی شوهرم ...

چه ادمای بدی ، تو هم محلشون نده نرو بهشون سر نزن وقتی تو جمعشون راهت نمیدن یعنی تقریبا نمیخوانت

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

وقتی اونم نباشه بازم منو دیگه خبر نمیدن

فکر کردم وقتایی که اون هست بهت نمیگن ، حق داری ناراحت باشی ،ولی زیاد به فکر نکن ،خیلیا از خانواده شوهر شانس نیاوردن تنها نیستی اگه شوهرت خوبه بیخیال