2777
2789

دوستان من تا الان هرچی سر قرار رفتم با خاستگارام و دوست پسر و اینا به قرار دوم نکشیده و قطع شده

از من خوششون نیومده

تا الان دونفر فقط زنگ زدن خونمون برا قرار دوم که اصلا خوشمون نیومده بوده

الانم هفته اینده قرار خاستگاری دارم و من میترسم برم پسره رو ببینم

اعتماد به نفسم خیلی اومده پایین و ناراحتم

میترسم برم دیگه ببینمشون

هیچ ذوقی ندارم چون میدونم نتیجش چی میشه

باور کنید تیپم خوبه قیافم خوبه خانوادم خوبن همه چی سر قرار اوکیه حتی ذوقو توی چشمای پسرا میتونم ببینم ولی نمیدونم چرا همه چی بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی مثلا؟ پیج    queen _delnazفالو کن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دقیقا انگار  شرایط من و توصیف کردی🫠🥲

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
وا پس چرا اینجوری میشه🤦🏻‍♀️کسی خرابش نمیکنه ؟

نه حتی مامانمم اجتماعیه

تعریف از خود نباشه ولی خیلی از مامان پسره بهتر رفتار میکنه

از نظر قیافه و تیپم تا الان سر تر بودم

اره هم خوش رفتارم و لبخند دارمهم به اندازه خانومم و سر و سنگیننه خیلی سنگینم که بگن چقدر یبثه نه خیل ...

منم همینطورم   ولی خب حرف خودمو میزنم  میگم شاید بخاطر اینه. مثلا بار اخر گفتم که من دوس دارم همه چی دلی باشه   خودمم به کسی زور نمیگم     و حرف زورم قبول نمیکنم. البته با زبون بد هم نگفتماا  با آرامش   میگم شاید بخاطر اینه!!؟🫤   

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐