2777
2789
عنوان

قراره پایتخت به جنوب منتقل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 46 پست
پایتخت باید مرکزی باشه.اینم یه چيزیش میشه ها تصمیمات عجیب غریب میگیره.

خیلی وقته موشک اومده زمان قاجار نیست که بخواد لشکر کشی کنن

با موشک از ۱۰ هزار کیلومتر میزنن 

خود تهران اسرائیل زد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهان ظرفیتشو داره.اما خیلی الودست آبم نداره.این آب عمانم معلوم نیس چی شد قرار بود برسه اصفهان

نمیدونم قدیم اینطور میگفتن 

انتقال پایتخت کار راحتی نیست 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
خودم اصفهان دیدم اصلا امکانات نداره بجز امکان تاریخی چیزی نداره خیابون های باریک تاریکو...

اتفاقا کلی بزرگراه داره ولی خب نه به اندازه تهران قطعا.

هرچی باشه ازبندر عباس که شهر ناحیه ایران و بندری هست گزینه‌ی مناسب تریه ولی من اصلا به نظرم نیاز نیست همچین تغییری به این مهمی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اتفاقا کلی بزرگراه داره ولی خب نه به اندازه تهران قطعا.هرچی باشه ازبندر عباس که شهر ناحیه ایران و بن ...

شاید از بندرعباس بیشتر بزرگراه داشته باشه

ولی از تهران مشهد کمتر

از خودت گفتی تبریز😂اصفهان شیراز هم خشک بی آب هستند کم امکانات مشهد بهتره امکانات زیادی داره

تبریزو شوخی گرفتی؟ قبل تهران، قزوین و تبریز پایتخت بودن

پایتخت سمت شمال غرب بوده.

اما خب تبریز نمیره، چون تبریز پیشرفته ترین شهر ایرانه، اینا میخوان پایتختو ببرن جنوب که محرومیت زدایی کنن.

مشهدم که دوره.

احتمالا میره سمت شیراز یا اصفهان شایدم شهر بندرگاهی.

اما بنظرم اینا تز ناشتاست. قدیمام از این حرفا میزدن .

گروه مافیایی تهران اصلا اجازه همچین کاری نمیدن چون خیلیا متضرر میشن

شاید از بندرعباس بیشتر بزرگراه داشته باشهولی از تهران مشهد کمتر

مشهد که شخر محدودی هست قطعا هیچوقت پایتخت نمیشه به دلایلی. و درکل هیچ شهری تو ایران به اندازه تهران زیرساخت و امکانات نداره.

پس انتقال پایتخت با این شرایط واقعا مثل یه شوخی میمونه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اتفاقا کلی بزرگراه داره ولی خب نه به اندازه تهران قطعا.هرچی باشه ازبندر عباس که شهر ناحیه ایران و بن ...

اصفهان تنها کلانشهره ایرانه که دور تا دورش صنایع خیلی بزرگ هستن. این شهر دیگه داره از درد الودگی هوا خفه میشه، نمیتونه جمعیت یه پایتختو تحمل کنه.

خیلی وقته موشک اومده زمان قاجار نیست که بخواد لشکر کشی کننبا موشک از ۱۰ هزار کیلومتر میزنن خود تهران ...

هنوزم که هنوزه حملات زمینی و... انجام میشه.

و به هزار و یک دلیل دیگه غیر از این پايتخت نباید مرزی باشه.

اینو همه میدونن.

اصفهان تنها کلانشهره ایرانه که دور تا دورش صنایع خیلی بزرگ هستن. این شهر دیگه داره از درد الودگی هوا ...

آره موافقم باهاتون. درکل به نظرم تو این شرایط انتقال پایتخت اصلا منطقی نیست با توجه به اینکه هیچ گزینه‌ی مناسبی هم نداریم.