2777
2789

خانواده شوهرم ازم قهرن هر دو طرف مقصیریم 

فقط یدونه عروس دارن که اونم منم 

یه کارایی پنهونی از شوهرم میکردن که منم از دهنم در میرفت به شوهرم میگفتم و واسه همین اونا ازم قهرن البته از اولش هم خیلی دوسم نداشتن مثلا انقد به دوماداش احترام میزاره به من انگار نه انگار که عروسشونم 

الان سه ماهه قهریم من خیلی تنهام تهران زندگی میکنم و فقط مادر شوهرم اینا نزدیکمن خانواده خودم شهرستانن هر سه چهار ماه یبار شاید شوهرم بزاره برم خونشون 

الان دوماهه حاملم و قبل حاملگیم گفتم خدایا اگر اینبار پریود نشم و حامله بشم میرم با مادر شوهرم آشتی میکنم که منو ببخشه 

ولی همین چند هفته پیش با پسرش حرف میزد که شنیدم مادر و دختر بهم بی احترامی میکردن 

به شدت تنها هستم چهار پنج ماه میشه کسی زنگ در خونمو نزده جایی نرفتم 

به نظرتون برم برا آشتی البته فقط با مادر شوهرم چون بزرگه با خواهر شوهرام حرف نزنم فقط برم دم در احوال پرسی با مادر شوهرم 

به نظرتون برم یا نه اگر رفتم چی بگم چیکار کنم 😕

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول زنگ بزن 

بعد باور کن تنهایی خیلی بهتره تا رفت و امد با همچین ادمایی 

چه کاری میکردن پنهونی از شوهرت که باعث قهر میشده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سخته شوهرت چی میگه؟

سرکاره تا حالا بهش نگفتم شاید نزاره ولی دلم میخواد برم درسته خودمو کوچیک میکنم ولی شاید زندگیم بهتر بشه 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

خودتو کوچیک نکن ب نظرم

منم شهر غریبم و مامانمو شیش ماه یه بار نمیبینم اما اینجا هم با کسی رفت و آمد ندارم

حوصله داری بری منت کشی زبونشون سرت دراز بشه و دخالت کنن تو بچه داریت

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو

با شوهرت یه شوکلات بزرگ بخر برید عادی رفتار کن شب نشینی اگر اونم مثل تو رفتار کرد بیخیال اگر رفت تو ...

نمیتونم برم داخل خونشون چون خواهر شوهرم که دوازده سالشه خیلی بهم بی احترامی کرد فقط میخوام با مادر شوهرم دم در احوال پرسی کنم