2777
2789

بعداز ۱۲سال چشم انتظاری دوسال پیش انتقال جنین دادم و منفی شد با کلی خرج و بدبختی دوباره انتقال جنین دادم امروز روز نهمه بخاطر شرایطم خونه مادرم که یه شهردیگس اومدم تو این نه روز ۷بار بمن زنگیده که به ۵۰ثانیه هم نمیرسه دیروزم خودم زنگیدم امروزم اصلن نزنگیده اونقدر حرص خوردم که نگو نمیدونم چرا و نمیخام بهش بگم چون اوندفعه گفتم بازم ایندفعه تکرار کرد الان بگید من چکار کنم؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینجوریه؟؟

همیشه پیششم ولی این دوباری که دور شدم آره همینه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

اهمیت نده و حرص نخور چون استرس و ناراحتی برات ضرر داره فقط بفکر خودت و سلامتیت و بچت باش ،ان شاالله بگیره و باردار بشی و مادر شدن رو تجربه کنی ،خوبه که کنار خانواده ت هسی گلم استفاده کن .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
میدونه اومدی انتقال جنین؟شاید چون خودش استرس داره اینجوری رفتار می کنه

واااا آره دیگه میدونه انتقال که دادم کلی چیز میز خریدو آوردم خونه مادرم و صبح رفت شهرمون کلن سررررده من اولویت آخرشم

خودتو ریلکس کن و کارایی کن که بهت آرامش بده ،ان شاالله وقتی گرفت و مثبت شد اونوقت به حسابش برس😅

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
امضات💔🥺هیچی عزیزم اونم‌ناراحته میترسه دوباره نشه انشالله که اونی که بخوای بشه🫶

نه بابا الان یه زنگ نمیزنه بگه مردی زنده ای حالت خوبه بده چیزی نیاز نداری اللن امروز اصلن بمن یه زنگ نزده 

اهمیت نده و حرص نخور چون استرس و ناراحتی برات ضرر داره فقط بفکر خودت و سلامتیت و بچت باش ،ان شاالله ...

آره خیلی خوبه که کنارشونم اما لجم میگیره از رفتار همسرم انگار بچه مردم تو شکممه انگار نه انگار بخاطر مشکل اونه که من این همه قرص و دارو میخوردم یعنی حتی فرصت یه زنگ نداره!حالا دلم میخاست این مادر یا خواهرش باشن ببین چکارا که نمیکرد

خودتو ریلکس کن و کارایی کن که بهت آرامش بده ،ان شاالله وقتی گرفت و مثبت شد اونوقت به حسابش برس😅

براش مهم نیست مثبت یا منفی شدنم براش اهمیتی نداره کسیکه من همیشه اولویت آخرش بودم بچشم اولویت آخرشه از اولش معلومه