2777
2789

توروخدا کمکم کنید من ساکن قزوینم اما نمیدونم برای فروش کلیم چ اقدامی بکنم کسی میدونه باید کجا و چیکار کنم ۲۰ روز بیشتر وقت ندارم و این ک اگ نفروشم بچه ی معلولم میمونه دست مادرشوهر نامردم😭😭بخاطر بچم میخوام بفروشم توروخدا بگین باید کجا برم تا دیر نشده😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یافاطمه زهرا دقیق بگو چیشده

شوهرم بخاطر دیه تو و تو دعوای ک شوهرم بخاطر مک با همسایه کرد ی نفر زنه رو با چاقو از پشت زده افتاد گردن من بدبخت برای شوهرم دیه بریدن ۵۰۰ملیون برای من ۱۰۰ ملیونه هر مدرکی بردم اخرش قبول نکردن😭

قشنگ توضیح بده تا بتونیم کمکت کنم فروش کلیه راه چاره نیست بچه ات مادر سالم احتیاج داره

الانشم سالم نیستم فداتت شم پارسال همسایمون منو با قفل فرون زد جنازمو انداخت بد شوهرم باهاشون در گیر من فقط رفتم جلو سوا کنم یهو زنه افتاد رو دستم گفتن تو زدی شاهد نیومد شهادتت بده از ترسش مدارکام جواب ندادن خدا شاهده من نزدم ب جون بچم من نزدم شلوغ بود فقط من زنه رو رفتم بکشم اینور دیدم پخش شد رو من