2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

161 بازدید | 10 پست

من کارمندم‌ یه ساله تقریبا میرم سرکار.من درکل آدم اجتماعی وخوشرویی هستم کاریم به کار کسی ندارم امروز رئیسم گفت اومدن پشت سرت حرف زدن گفتن دنبال حاشیه س همش پشت سر همکارا حرف میزنه😭خییییلی نارحت شدم قلبم داشت  میایستاد بخدا من چیزی نگفتم...شماهم محیط کاریتون اینجوریه؟؟؟خیلی دلم شکست اخه چرا رفتن پیش ریس...چرا زیرآب میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی چیزی نبوده؟نزدیک بیست سال تو سمی ترین محیط کار کردم چنین چیزی پیش نیومده واسه خودم و دیگرانشا ...

نمیدونم بخدا هرچی فک میکنم چیزی یادم نمیاد به نظرت چجوری بذخورد کنم از این به بعد خییلی نارحتم ازصبح هی یادم میاد گریه میکنم

چون مریضن از این آدما زیاده باید میگفتی من پشت کسی چیزی نگفتم و اون نفر هم احیانا از چیز دیگه ای دلخ ...

بدبختیم اینه  از خودم دفاع نکردم فقط شوک شدم گفتم من؟؟؟؟گفت اره تو بعد من گفتم نه بخدا من اصلا اینجوری نیستم اونم گفت یه نصیحت برادرانه بهت میکنم تو محیط کار دنبال حاشیه نباش خرفشونو نزن😭منم بغض کرده بودم  چیزی نگفتم گفتم چشم...از این به بعد چجوری رفتار کنم باهاشون؟؟چجوری ذهن رئیس رو پاک کنم از این ماجرا😭😭

نمیدونم بخدا هرچی فک میکنم چیزی یادم نمیاد به نظرت چجوری بذخورد کنم از این به بعد خییلی نارحتم ازصبح ...

عزیزم حق داری ناراحت باشی

مهم اینه که خودت می دونی چطور آدمی هستی

صحبت ها و برخورد با بقیه رو محدود کن به سلام علیک و صحبت های ضروری رسمی و کاری فقط

مطمئن باش در دراز مدت با نفع خودتم هست

سال ها میخوای کار بکنی تازه اول راهی دلت دریا باشه

عزیزم حق داری ناراحت باشیمهم اینه که خودت می دونی چطور آدمی هستیصحبت ها و برخورد با بقیه رو محدود کن ...

اره  بخدا دیگه به خودم قول دادم بجز سلام وعلیک وبحث کاری هییییچی نگم ...خوب شد زود فهمیدم چه ادمایی هستن

رئیسم خودش بعد مدتی متوجه میشه که اونا چرت گفتن

خداکنه امیدوارم...هی خواهر یکم سبک شدم باهات حرف زدم ممنون ازت.  من اولین بارم بود زیر آبمو میزدن خیییلی نارحت شدم باور میکنی نهارم نخوردم  فقط بغض میکنم هروقت یادم میاد 

خداکنه امیدوارم...هی خواهر یکم سبک شدم باهات حرف زدم ممنون ازت. من اولین بارم بود زیر آبمو میزدن خی ...

خدا رو شکر که سبک شدی

تو محیط کار از این چیزا زیاد پیش میاد متاسفانه

الانم برو شام بخور اگه نخوردی