من کارمندم یه ساله تقریبا میرم سرکار.من درکل آدم اجتماعی وخوشرویی هستم کاریم به کار کسی ندارم امروز رئیسم گفت اومدن پشت سرت حرف زدن گفتن دنبال حاشیه س همش پشت سر همکارا حرف میزنه😭خییییلی نارحت شدم قلبم داشت میایستاد بخدا من چیزی نگفتم...شماهم محیط کاریتون اینجوریه؟؟؟خیلی دلم شکست اخه چرا رفتن پیش ریس...چرا زیرآب میزنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون مریضن از این آدما زیاده باید میگفتی من پشت کسی چیزی نگفتم و اون نفر هم احیانا از چیز دیگه ای دلخ ...
بدبختیم اینه از خودم دفاع نکردم فقط شوک شدم گفتم من؟؟؟؟گفت اره تو بعد من گفتم نه بخدا من اصلا اینجوری نیستم اونم گفت یه نصیحت برادرانه بهت میکنم تو محیط کار دنبال حاشیه نباش خرفشونو نزن😭منم بغض کرده بودم چیزی نگفتم گفتم چشم...از این به بعد چجوری رفتار کنم باهاشون؟؟چجوری ذهن رئیس رو پاک کنم از این ماجرا😭😭
خداکنه امیدوارم...هی خواهر یکم سبک شدم باهات حرف زدم ممنون ازت. من اولین بارم بود زیر آبمو میزدن خیییلی نارحت شدم باور میکنی نهارم نخوردم فقط بغض میکنم هروقت یادم میاد