مجنون_دل_افگار مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 1022 عنوان پدر ومادرم خیلی زیاد بهم محبت می کننن 116 بازدید | 5 پست پیششون مدام احساس شرمندگی دارمچون اصلا نمیتونم جبران کنم هر چی هم به مامانم میگم اینجوری نباشفایده ای نداره مدام از شرمندگی قلبم فشرده میشه 😭😭😭😭چون من اونجوری که اونا میخواستن نبودم ولی اونا خیلی بهتر از چیزی که من میخوام ، هستن 😭😭 خدا میرسونه🥹لطفا هر کس امضای منو میبینه دعا کنه همیشه پدرمادرم شاد باشن 1403/08/30 | 18:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19249 هیچکس قرار نیست جوری که بقیه میخوان باشه اونجوری باشهچه پدر و مادر باشه چه یه غریبه از یه قاره ی دیگه باشهاونا بهت محبت میکنن توعم باید بهشون محبت کنی این رفتارا چی #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19249 این رفتارا چیه *قطعا اونا بیشتر دوست دارن تو خودت باشی و همینطوری هم به یه موفقیتی برسی شک نکن غیر این نیست و اونا اینجوری خوشحال میشن #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲