2777
2789
عنوان

امروز خانومه توی خیابون😂

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 45 پست
شاید برا داداشش یا پسرش میخاسته😂

فک‌ کنم😂

ماشالا خانومه من تا نافش بودم🤣🤣

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی بهش برخورده جواب ندادی😂

اوم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

فکر کردم میخوای بگی امروز خانمه تو خیابون دست کرده بود تو شلوارش یا شلوارشو درآورد همچین چیزی

آخه همه عنوانا بااین مضمون که امروز یه آقا تو خیابون یا خانم تو خیابون دیدم ، تهش ختم میشه به دست تو شلوار کردن یا دست به اونجا بودن و دنبالشون دویدن 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

فک‌ کنم😂ماشالا خانومه من تا نافش بودم🤣🤣

حیف شد یه پسر قد بلند از دست دادی🤣

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍

خو میگفتی🤣

مغزم هنگ کرد بخدا نشد😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای یکی هم تو اتوبوس بهم گیر داده بود شماره مامانتو بدهمنم گفتم اخه نمیتونم بگم که هی میگفت چرا نمیش ...

دیروز با دختر عموهام یه جا نشستیم بعد یکی اومد به زنعموم میگفت تورو خدا یکی از اینا رو بدین من😂😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اولش خوشش امده 

دید بی احترامی کردی گفت ولش برم

شایدم فضول بوده

شایدم معلوم الحال 🤣

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍

می گفتی دختر بابام😂

😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عزیزم باید میگفتی دخترتو 😍😍باین حالت ذوق زده البته 

لعدش میگفت ناناز کی هستی بازباید میگفتی ناناز تو 😍

جواب ادم فوضول خخخ

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..