2777
2789
عنوان

لعنت به من🥀😓

76 بازدید | 5 پست

هرچی شات پیام هاشو با دخترا می‌فرسته هرچی قضیه بیرون رفتناشو با دخترا تعریف می‌کنه هرچی میگه من دیگه هول شدم من دیگه درست نمیشم اون روزای خوب تموم شد هرشب دنبال دخترا میرم توام برو شمارتو پاک میکنم همه چیو پاک میکنم ازت 

نمیتونم باور کنم نمیتونم بپذیرم اینجوری شده ترسیدم از دستش بدم همش دارم زنگ و پیام میزنم 😔🤦🏻‍♀️

حالم بده می‌دونم اگه بیخیالش بشم و بگم شمارمو پاک کن دیگه فراموشم می‌کنه حتی اسمم یادش نمی‌مونه اینجوری نیست منم بی محلی کنم بیاد سمتم.

نه به اون روزا که جوری چسبیده بود بهم خطمو عوض کردم که بیخیالم بشه نمیشد . نه به الان که واسش یک ریال ارزش ندارم 😓یعنی من انقدر بدم؟ 

اون مال تو نیس 

دخترم میدونم برات سخته

اما همه آدما یجایی تو زندگی از چیزایی ک عمیقا دوست داشتن خدافظی کردن

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتنش بخوره تو اون سر‌ش. دختر مگه دیوونه ای خودتو چرا بدبخت میکنی اون آلان با 10 نفر داره این کارو انجام میده مریضه روانیه تو باید داوطلب بشی که بهت زنگ نزنه. فراموشت کنه. تو هم فراموشش کنی بچسبی به زندگی ات کارات.اصلا ول کردن این آدم فکر کردن داره آیا.. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا