2777
2789
عنوان

مربی رانندگی شماهم اینطوری بود😕

168 بازدید | 15 پست

من جلسه چهارمم بعد هنوز با کلاج مشکل دارم حس میکنم مربیم خیلی غر میزنه تا اشتباه میکنم ترمز میکنه یه عالمه ددباره توضیح میده میگه اشتباه داری و فلان فرمونم انگار میترسه کامل بده دستم تو پیچا میخواد بده دستم بعد دوباره نگران میشه انگار خودش میگیره فرمونو آخرش 

همش جاهای شلوغ میبره ازونورم میترسه فرمونو کامل بده بهم امروز بهم میگفت مواظب چاله ها باش چاله از دور دیدی از بغلش برو از روش رد نشو

بعد غر زدن بعضی وقتا میبینه ناراحت شدم یه لبخندیم میزنه سعی میکنه یعنی با مهربونی باهام حرف بزنه 

اما بازم اعصابم بعد هر جلسه خورد میشه میگم چطوره با اقا بردارم شاید اقا کمتر سر ماشین بترسه فرمونو کامل بده دستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بعد منم اعصابم خورد میشه فرمونو محکم میگیرم بهم میگه دستاتو شل کن که من با دسته چپم بچرخونم

نه برای من کلا فرمون دست خودم بود 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

شاید دیده زیاد تسلط نداری رو فرمون به خاطر همین میگیره

فک کنم طبیعیه یه دو جلسه بگذره کامل ول میکنه

و اینکه تو جاهای شلوغ بردن اتفاقا خوبه چون استرست و ترست کم میشه

ولی اگه عصبیه و بیش از حد غر میزنه عوض کن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
مربیای رانندگی اکثرا همینن بلانسبت عین سگنمنم پارسال میرفتم داد میزد نعره میکشید اخر یه بار کشیدم کن ...

بخدا دارم پشیمون میشم بعضی وقتا انقدر سرزنشم میکنه دلم میخواد گریه کنم جلو. خودمو گرفتم داد نمیزنه ها انگار غر میزنه 

مربی من ف. قالعاده آروم و خوش برخورده فقط تو اتوبان گاهی دست میاره رو فرمون و اصلا غر نمیزنه و هرجا اشتباه کنم فقط توضیح میده و رد میشه 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
مربی من ف. قالعاده آروم و خوش برخورده فقط تو اتوبان گاهی دست میاره رو فرمون و اصلا غر نمیزنه و هرجا ...

یعنی اگه یه چیزی که قبلا اشتباه کردیو دوباره اشتباه کنی مثلا نیم کلاج گرفتنو اینطوری غر نمیزنه بگه باز دوباره اینطوری کردیو..؟ 

از همون جلسه اول کامل دست خودت بود یعنی؟

اره فرمون کامل .حالا ممکن بود یه کوچولو به این طرف یا اون طرف بچرخونه 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
ببین خیلی سریع عوضش کن

اخه نمیدونم کیو بگیرم یه خانوم هست امروز یکی ار بچه های کلاس تئوریمونو دیدم گفت مربیش که همون خانومس خوبه چندبارم اسمسو شنیدم

روز ثبت نامم یه اقایی بود سرش خیلی شلوغ بود مبگفتن وقت نداره میگم شاید اقا چون ماشین دسته خودشه کمتر بترسه دیگه

چون این مربیم انگار ماشین ماله شوهرشه

یعنی اگه یه چیزی که قبلا اشتباه کردیو دوباره اشتباه کنی مثلا نیم کلاج گرفتنو اینطوری غر نمیزنه بگه ب ...

نه اصلا کاملا طبیعیه اگه بلد بودیم چرا میرفتیم آموزش ببینیم حق نداره اعتماد بنفستو بیاره پایین

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤