2777
2789
عنوان

من تحت خشونت خانگی ام کمکم کنید

294 بازدید | 14 پست

من و تمام اعضای خانواده ام تحت خشونت روانی از طرف پدرمون هستیم و گاهی هم ما رو کتک میزنه ولب نه به شدت... 20 ساله که به روان من بخاطر بددل بودنش. تعصبی و مذهبی بودن زیاد. و دخالت های خانواده اش. روان من و خانواده ام رو نابود کرده. من پشت کنکوریم و تمرکز ندارم....محدودمون کرده...چون خودش با خانواده اش در ارتباط نیست اجازه نمیده خانواده ام و ما بریم خانواده مادریمونو ببینیم..من افسردگی و اضطراب دارم. مامانم بخاطر بدنام نشدن ما طلاق نگرفته چون من و خواهرم هردو جوونیم و کنکور داریم...بابام بعضیوقتا خوبه و بعضی وقتا هم دیوونه میشه...چیکار کنم بنظرتون...با اورزانس اجتماعی تماس بگیرم؟ کنکور دارم خیلی نگرانم نتونم بخونم

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه اسم فرزند طلاق میاد روتون واسه ازدواجتون بد میشه

الان که روان و آینده اتون نابود میشه خوبه؟ 

بعد هم هر کس دوبار در خونه اتون رو بزنه رفتارای پدرت رو ببینه فرار میکنه میره.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
اعتیاد داره؟؟تماس بگیر مشاوره بگیر

تاثیر داره... میترسم ابرومون بره... بابام و مامانم جلوی مردم خیلی خوبن

تاثیر داره... میترسم ابرومون بره... بابام و مامانم جلوی مردم خیلی خوبن

کلا میترسی دیگه.اگه میخای ازین وضع نجات پیدا کنی باید کمک بگیری.از جونو اعصاب روانت ک فکر مردم مهم تر نیست.

کلا میترسی دیگه.اگه میخای ازین وضع نجات پیدا کنی باید کمک بگیری.از جونو اعصاب روانت ک فکر مردم مهم ت ...

از کی کمک بگیرم

ب اورژانس اجتماعی زنگ بزن راهنماییت میکنن.مامانت جدا نمیشه ب زندگیش راضی شده دیگه.تو‌واسه خودت تلاش ...

ممنون