2777
2789
عنوان

بچه ها کی سیاه قلم کار کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 21 پست
نه کلاس نرفتم میخام شروع کنم کلاس هم شاید برم

اول باید یه دوره مقدماتی طراحی چهره با مداد طراحی کار کنی لازمه....تناسبات صورت واینااا..بزای من کلاس طراحی چهره یکماه بیشتر زمان نبرد.... بعدش رفتم سیاهقلم...سیاهقلم تکنیکه ....اول طرح رو‌ روی‌مقوا کپی میکنی و با قلمو انجام میدی 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم امروز کلی خطوط عمودی افقی مورب  بعد اشکال ساده و دوایر اینا کار کردم 

خوبه؟

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       

اره اینو یادم رفت هاشور گسسته پیوسته اینا رو هم تمرین کردم 

🌱☕        شازده‌کوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازده‌کوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :)                                               کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲       
اول باید یه دوره مقدماتی طراحی چهره با مداد طراحی کار کنی لازمه....تناسبات صورت واینااا..بزای من کلا ...

آها ممنون از راهنماییت عزیزم